Oana Cârmaciu a testat tratamentul secret al lui Jennifer Lopez: „Ador să îmi strălucească pielea!”

Oana Cârmaciu a testat tratamentul secret al lui Jennifer Lopez:  „Ador să îmi strălucească pielea!”

Oana Cârmaciu, una dintre cele mai frumoase actriţe din România, îşi dezvăluie secretele pielii fără defecte: după o vară în care recunoaşte că a stat cam mult la soare, tânăra mămică previne problemele tenului printr-un tratament unic, tip 3 în 1, pe care vedete internaționale precum Jennifer Lopez, Cardi B sau Jennifer Anniston îl recunosc sub denumirea de „The Pre-Red Carpet Treatment”. Astfel, actrița a dat uitării chinuitoarele şedinţe la cosmeticiană şi s-a răsfățat cu o procedură confortabilă, realizată la o clinică estetică de lux din Capitală. Cu această ocazie, Oana Cârmaciu şi-a pregătit pielea şi pentru sezonul rece!

Oana Cârmaciu şi secretele tenului perfect.

La ce tratament revoluționar a apelat vedeta

Oana Cârmaciu este foarte atentă atunci când vine vorba despre tenul ei: îmbină rutina de skincare urmată acasă cu tratamentele profesionale, pentru efecte totale. Şi cum iarna bate la uşă, s-a gândit să testeze şi o procedură dermatologică non-invazivă, recunoscută internațional, care furnizează tenului, într-o singură şedinţă, toate vitaminele de care are nevoie pentru un aspect fresh. Astfel, s-a convins de ce și vedetele de la Hollywood o includ în rutina lor!

„Ador să îmi strălucească pielea! Procedura pentru care am optat este una simplă, dar extrem de eficientă şi, totodată, necesară lunar. Practic, am scăpat de storsul punctelor negre de pe faţă! Totul se întâmplă simplu şi confortabil, prin intermediul unui vacuum.”, a declarat Oana Cârmaciu imediat după procedură.

Acum, Oana Cârmaciu se bucură de o piele mai fină, mai curată și mai luminoasă, exact ca cea a vedetelor de pe covorul roșu! Tratamentul se numeşte Dermalinfusion şi i-a fost recomandat actriţei după o analiză atentă a tenului de către medicul Dana Bratu, unul dintre cei mai titraţi doctori dermatologi şi experţi în estetică din România și, totodată, managerul medical al DermaBeauty Clinique. Pentru că tot mai multe doamne şi domni sunt interesaţi de o piele frumoasă din interior, am profitat de ocazie să îl întrebăm pe specialist ce presupune tratamentul atât de în vogă, care revigorează şi reînnoieşte pielea.

„Vorbim despre un tratament care combină procese esenţiale pentru o piele sănătoasă. Simultan exfoliem, extragem şi infuzăm pielea cu serumuri, ceea ce face din această procedură un tratament unic.  Dermalinfusion este potrivit pentru orice tip de ten şi ideal pentru pacienţii grăbiţi: este eficient, rapid şi nu are nevoie de recuperare.” , explică doctorul Dana Bratu.

Tratamentul este ideal nu doar pentru chip, ci şi pentru gât şi decolteu, pentru partea superioară a spatelui, dar şi pentru braţe, întrucât întinde pielea. Procedura se bazează pe un aparat special, dar și pe puterea unor serumuri profesionale, care pătrund adânc în piele, fiind astfel absorbite total.

Cum funcţionează tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood

„Tratamentul foloseşte presiunea în vid”

Specialiştii spun că Dermalinfusion este singurul tratament de specialitate cu dozare optimă a sărurilor şi vitaminelor, pentru rezultate nu doar imediate, ci şi de lungă durată. Dacă ai în plan un astfel de tratament, află că el este recomandat persoanelor care vor să scape de pete hiperpigmentare, de aspectul îngălbenit al pielii, de linii fine şi riduri, de acnee, dar şi de efectele cauzate de expunerea prelungită la soare. Practic, de acea listă interminabilă de probleme dermatologice cu care fiecare dintre noi s-a confruntat sau se va confrunta, la un moment dat.

„Procedura foloseşte presiunea în vid. Utilizăm un aplicator conceput pentru a oferi multiple beneficii pielii. Camera pneumatică de pe vârful aplicatorului creează la contactul cu pielea o aspiraţie în buclă închisă, ridicând instantaneu pielea pentru extracţie şi abraziune. În acelaşi timp, presiunea pneumatică infuzează pielea cu serumuri bogate. Pentru că penetrează pielea imediat după exofoliere, acestea vor avea efecte mai puternice asupra tenului, comparativ cu metodele tradiţionale de exfoliere.”, completează doctorul Dana Bratu.

Pentru că vorbim despre un tratament puternic personalizat, medicul are opțiunea de a alege, în funcție de sensibilitatea pielii, o atingere mai fină sau mai pronunțată, pentru rezultate îmbunătățite. Partea preferată a celor care l-au testat deja este aceea că efectele nu se opresc odată ce tratamentul încetează, ci devin tot mai evidente pe măsură ce zilele trec, și asta pentru că celulele se înnoiesc. Doar specialistul vă poate spune dacă procedura vă este potrivită ori de câte ședințe aveți nevoie pentru cele mai bune rezultate. În general, Dermalinfusion nu este indicat persoanelor cu arsuri solare, cu acnee activă sau cu afecțiuni medicale, precum diabet, circulație slabă, tulburări ale sistemului imunitar.

          Doctorul Dana Bratu a adunat cele mai populare proceduri estetice, clasice și premium, în cadrul conceptului inedit, DermaBeauty Clinique, cu peste 7.000 de pacienţi care au ales una din cele trei locaţii din ţară: două în București și una în Buzău! Pentru detalii suplimentare, intrați pe site-ul: https://dermabeauty.ro sau, pentru programări, sunați la numărul: +40319395

COMMENTS

DISQUS: 0