Oana Zăvoranu îşi caută mamă-surogat în Ucraina Oferă 100.000 de euro

Oana Zăvoranu îşi caută mamă-surogat în Ucraina Oferă 100.000 de euro

Dezamăgită că în România nu există cadru legal pentru ca un nou născut să devină copilul altei femei decât cea care l-a născut, fără procedura de adopție, Oana Zăvoranu caută o mamă purtătoare în ţările învecinate. Vedeta a găsit o modalitate de a-şi duce planul la bun sfârşit în Ucraina.Oana Zăvoranu este excentrică din toate punctele de vedere. Vedeta a anunţat că vrea să găsească o mama-surogat care să-i poarte în pântece copilul şi a provocat isterie. Femeia, aleasă cu mare grijă, ar urma să primească de la vedetă fabuloasa sumă de 100.000 de euro. Pentru că în România legile nu sunt favoarea vedetei, bruneta intenţionerază să meargă în Ucraina pentru a-şi pune în practică ideea.   

“Le mulţumesc femeilor care mi-au trimis mesaje, dar le anunţ că am încheiat acest capitol. O să văd în Ucraina cum stau lucrurile. Am renunţat la idee aici, pentru că nu se poate realiza, aşa cum vreau eu”, a declarat vedeta un post tv.

Oana Zăvoranu s-a căsătorit în mare secret cu palestinianul Alex Ashraf, mai tânăr decât ea cu 14 ani. Deşi cei doi au casa plină de pisici, vedeta vrea să-şi mulţumească soţul şi să-i facă şi un copil.

COMMENTS

DISQUS: 0