Onur Osman: cea mai mare personalitate masculină pe Instagram

Onur Osman: cea mai mare personalitate masculină pe Instagram

Generațiile noi folosesc Instagram pentru interactivitate, vizual și simplitatea aplicației Meta. Din acest motiv, în ultimii 5 ani, prezența celebrităților pe Instagram a devenit o obligativitate a notorietății chiar și pentru Tina Turner, Dolly Parton sau Madona. Românii sunt prezenți pe Instagram mai ales prin influencerii cei mai populari, care trăiesc din reclame și contracte cu brandurile. Cel mai mare cont din România nu aparține însă unui influencer, ci creatorului de modă și omului de afaceri Onur Osman.

Și poate veți fi surprinși dar, după Onur Osman, nu se află influenceri în top trei România, ci vedetele noastre cele mai apreciate, Inna și Delia.

De la cel mai mare designer la cea mai mare prezență pe Instagram

În ultimii ani, Onur Osman a primit pseudonimele “designerul excentric” sau “regele luxului”, datorită recunoașterii internaționale a muncii sale și a faptului că participă la și organizează unele din cele mai glamour evenimente ale momentului, în capitalele Europene.

După ce a primit titlul „Cel mai mare designer” timp de trei ani, acum a cucerit și locul celei mai mari prezențe masculine pe platforma social-media Instagram, platforma favorită a marilor celebrități din lume.

Viitoarea generație și prezența online

Prezența online cu siguranță va rămâne extrem de importantă pentru generațiile viitoare, neexistând branduri mari sau artiști mari care să nu depindă efectiv de vizibilitatea pe Instagram.

Onur Osman conduce la finalul acestui an cifrele pe Instagram pentru România, fiind cea mai mare prezență românească pe platformă. Dacă designerul excentric va continua creșterea sa în anii din față, probabil că România va putea sta alături de marile personalități internaționale ale prezentului și în mediul online.

Om de afaceri, creator de modă, mastermind al evenimentelor de lux, Onur Osman continuă că își surprindă publicul cu stilul său de viață.

COMMENTS

DISQUS: 0