Onur Osman cumpărături de sute de mii de euro

Onur Osman cumpărături de sute de mii de euro

Onur Osman – regele luxului

Designerul excentric și omul de afaceri Onur Osman a fost văzut în Napoli săptămâna trecută ieșind din mai multe magazine de lux însoțit de doi asistenți, cu pungi voluminoase de cumpărături. Fiind deja cunoscut ca regele luxului, având colecții impresionante de haine și bijuterii, designerul probabil și-a completat garderoba. Piesele vor face parte probabil din ținutele pe care le vom vedea pe social media. Regele luxului a anunțat la începutul verii două private party-uri excentrice organizate de el în Zurich și Paris, la care probabil vom avea defilări de ținute extrem de scumpe, cum ne-am obișnuit.

Persoane din apropierea designerului excentric și participanții la evenimentele omului de afaceri știu deja că regele luxului poartă două-trei sau chiar mai multe ținute cu valori de zeci sau chiar sute de mii de euro pe seară. Ținutele creatorului de modă nu se repetă, ceea ce ne face să ne întrebăm care este de fapt valoarea garderobei sale. Am întrebat staff-ul Onur Osman dacă ne poate oferi cifre estimative, însă designerul a refuzat să ofere presei detalii.

Ca mastermind al petrecerilor de lux, Onur va apărea din nou în fața publicului său în perioada din față în locațiile secrete din Elveția și din Paris, unde vor avea loc evenimentele private pentru publicul dornic să cheltuie mii de euro pe seară. Vom reveni cu detalii pe această temă imediat ce omul de afaceri va face publice detalii despre party-urile private ale verii, unde așteptăm să vedem noile achiziții.

Onur Osman poartă bijuterii și accesorii de sute de mii de euro

Omul de afaceri are colaborări cu Marocul, Dubaiul, Statele Unite, Turcia și mai multe capitale ale modei din Europa, presa deja dezvăluind o parte dintre contractele sale din ultimii ani. Valoarea acestor contracte se vede în bijuteriile și accesoriile purtate de Onur Osman.

Prietenii apropiați designerului au povestit că multe dintre ținutele complete ale acetuia valorează cât un apartament, lucru care pune în umbră multe dintre personalitățile din România, care nu își permit asemenea extravaganțe. Fiind foarte categoric și tranșant, Onur a declarat recent că diferența dintre oamenii care fac bine ceea ce fac, dintre profesioniștii unui domeniu și impresioniștii din jur va fi întotdeauna vizibilă în banii pe care îi poate câștiga un om din profesia lui.

Se pare că moda și organizarea de petreceri de lux aduc o grămadă de bani, cel puțin pentru regele luxului, ale cărui apariții publice sunt o prezentare de modă în sine, cu bijuterii extrem de scumpe la fiecare ținută.

COMMENTS

DISQUS: 0