Onur Osman face valuri în Elveția

Onur Osman face valuri în Elveția

Designerul Onur Osman continuă să șocheze lumea prin aparițiile sale excentrice. Luna aceasta a călătorit în mai multe orașe din Elveția, de unde a achiziționat mai multe obiecte vechi de artă, pentru colecția sa privată.

De la podiumurile unice, cu bijuterii extravagante de sute de mii de euro până la stilul lui de viață de vis, tânărul om de afaceri nu se oprește, fiind cunoscut drept un mare iubitor de artă și frumos.

Onur Osman a creat în urmă cu mai mulți ani tradiția petrecerilor pentru bogați în capitalele lumii, unde reconstituie elemente ale epocilor de aur ale culturii și muzicii într-un mod unic, cu spectacole fastuoase și invitați deosebiți.

Cel mai mare designer va intra în istoria modei clasice

Onur Osman cu siguranță va intra în paginile importante ale istoriei modei clasice, pentru podiumurile sale legendare.

Creatorul de modă promovează pentru milioane de tineri din întreagă lume bunul gust, simțul artistic și valorile culturale mondiale, fiind un simbol și un model pentru cele peste 7 milioane de urmăritori ai lui.

Cultura înaltă și arta au fost întotdeauna izvorul modei

Onur Osman a afirmat în interviuri că arta și cultura înaltă au fost sursele autentice ale modei, anunțând prăbușirea avangardelor urâtului și dizarmoniei.

În palatul său din Calea Victoriei, în călătoriile spectaculoase pe care le face și la zecile de evenimente la care participă, Onur Osman ne reprezintă, printre cele mai importante celebrități ale momentului, chiar dacă cei mai mulți români încă nu îl cunosc pe Onur Osman.

Publicul român cunoaște prea puțin despre cei mai bogați sau mai celebri români din lume, lucru pe care sperăm să îl recupereze generațiile tinere, care sunt mai conectate cu lumea mare a modei.

COMMENTS

DISQUS: 0