Onur Osman în apartamentul privat de lux al lui Nicolas Sarkozy

Onur Osman în apartamentul privat de lux al lui Nicolas Sarkozy

Designerul excentric Onur Osman nu se gândește niciodată la bani când este vorba despre vacanțe și călătorii. În luna aprilie a plecat în Maroc, unde a închiriat un apartament privat de lux în cel mai vechi riad marocan, cu elemente berbere. Apartamentul a fost închiriat și de Nicolas Sarkozy, cu stafful lui, pentru a avea liniște și a fi ferit de presă în vizita lui în Maroc.

Surse din apropierea lui Onur Osman ne-au comunicat că acesta a vizitat mai multe orașe din Maroc în timpul vacanței excentrice de o săptămână, fiind însoțit de staff și de reprezentanții firmei de securitate care se ocupă de siguranța lui în călătoriile externe. Aici designerul s-ar fi întâlnit cu mai mulți prieteni cu afaceri de succes în Maroc, pentru a pune țara la cale în vederea unor proiecte noi pentru industria de lux.

Călătorind într-un cerc privat de prieteni selecți și vedete locale, alături de unii dintre cei mai înstăriți oameni de afaceri din Africa, Onur Osman s-a relaxat la cele mai fițoase terase, cluburi și restaurante din Maroc.

Zvonurile din jurul designerului excentric ne spun că este posibil ca din toamna 2023 produsele marca Onur Osman să apară în magazine din Casablanca, iar o parte din party-urile private de lux din Marrakesh și Casablanca vor fi organizate și concepute de Onur Osman. Petrecerile private de lux sunt tot mai la modă în ultimii ani în multe capitale europene, Luxury Wizard Onur Osman fiind magicianul din spatele multor asemenea evenimente din ultimii ani. Începând cu acest an, se pare că marocanii l-au cucerit cu palatele lor superbe și night life-ul de litoral pentru a dezvolta proiecte noi și pe piața africană.

COMMENTS

DISQUS: 0