Onur Osman la private party în Zurich

Onur Osman la private party în Zurich

Mastermind-ul petrecerilor de lux în Elveția

Pentru unii vremea se răcorește spre toamnă, pentru regele luxului toamna a început cu un party incendiar în capitala Elveției, Zurich. Cum petrec oamenii la aceste evenimente ne putem doar imagina, căci la petrecerile private de acest tip jurnaliștii nu ar avea acces, iar pozele participanților ar fi interzise, sub o politică strictă de protecție stabilită anterior cu organizatorii. La finalul lunii, designerul excentric Onur Osman semnează un nou eveniment de lux, de data aceasta în țara băncilor și ceasurilor scumpe.

Onur Osman a reușit în ultimii ani să rămână cel mai bun designer din România, având și cea mai mare recunoaștere pe Instagram, fiind o sursă de inspirație pentru fanii lui internaționali. Surse din apropierea designerului excentric ne anunță că este posibil ca și în acest an Onur Osman să fie nominalizat la titlul „designerul anului”, datorită rezultatelor sale excepționale prin care reprezintă România în context internațional.

Party-ul tematic: Revolution at the palace

Dacă credeai că un designer realizează doar ținute de lux pentru vedete, atunci ești departe de a înțelege ce face Onur Osman. Spre deosebire de alți designeri vestimentari, Onur Osman este și designer de evenimente, adică creator de conținut complet pentru party-uri tematice din lumea bună a capitalelor Europei. Party-ul tematic din această toamnă din Zurich va avea o temă aparte: Revolution at the Palace, având loc într-un palat din centrul Zurich-ului, unde au fost trimise doar 60 de invitații nominale pentru vedete și oameni de afaceri.

Am întrebat staff-ul Onur Osman despre detaliile specifice acestui eveniment, iar răspunsul a fost unul simplu și specific: ca de obicei, avem muzică bună, acrobați foarte talentați, artificii, băuturi de colecție din toate colțurile lumii și dress-code-ul specific pentru Revolution at the Palace: glamourous vibes between ages.

Asemenea designerilor marilor case internaționale de modă, Onur Osman creează petreceri tematice cu circuit închis pentru buyerii, colaboratorii și prietenii casei de modă, în toate capitalele lumii.

COMMENTS

DISQUS: 0