Onur Osman poartă bijuterii de sute de mii de euro

Onur Osman poartă bijuterii de sute de mii de euro

În România multe vedete sau politicieni au fost „certați” de presă pentru îndrăzneala de a purta un ceas mai scump, un pandantiv mai excentric sau o poșetă de lux cu valoare de 20 – 30 000 de euro. Pentru cei mai mulți dintre noi aceste sume par greu de imaginat, întrucât nivelul de trai în România este departe de cel al brandurilor de lux pentru cei mai mulți cetățeni.

Designerul excentric Onur Osman apare mereu în postările sale din social media și la evenimentele exclusiviste la care participă purtând ținute scumpe. În acest articol ne-am propus să facem o analiză a bijuteriilor designerului român care, conform surselor apropiate acestuia, nu repetă niciodată out-fit-urile sale. Am văzut pe podiumurile Onur Osman obiecte vestimentare ale marilor case de modă, încălțăminte cu valori de peste 5000, uneori chiar 10 000 de euro și bijuterii foarte scumpe. Dar cât de scumpe sunt bijuteriile lui Onur Osman? Vei afla imediat.

Am contactat managerul lui Onur Osman pentru a cere detalii privind bijuteriile purtate de designer, iar comunicarea de la biroul de presă a refuzat să ne ofere cifre exacte. Ni s-a recomandat în schimb să investigăm originea bijuteriilor de lux ale politicienilor sau angajaților statului care nu pot justifica proveniența fondurilor necesare acestui tip de achiziții, și nu a antreprenorilor care muncesc pentru luxul de care beneficiază, plătind taxele la bugetul de stat, taxe risipite de alții. Totuși, am aflat cu această ocazie că Onur Osman nu a avut niciodată contracte de barter și nici de publicitate pentru Cartier sau alte branduri de accesorii de lux, toate obiectele vestimentare purtate de designerul excentric la evenimente sau în pozele din social media fiind parte din garderoba lui personală.

Pentru că a trebuit să ne descurcăm singuri, am căutat direct prețurile bijuteriilor purtate de designerul excentric pe magazinele de accesorii de lux accesibile și din România. Pozele de pe social media ale lui Onur Osman ne arată și o altă perspectivă asupra banilor. Brățările și ceasul purtate de designerul excentric pe o singură mână la o singură ținută, pot valora mai mult decât un apartament. Ceasurile preferate de Onur Osman în ultimele postări sunt Hublot, Cartier sau Rolex, cu valori între 10 000 și chiar 30 000 de euro. Brățările identificate de noi la un celebru magazin de accesorii de lux sunt Cartier și Rolex, purtate mereu în seturi de două-trei sau chiar cinci piese, fiecare având prețuri de la 9 000 de euro la chiar 22 000 euro. Cel mai ieftin accesoriu identificat de noi valorează 10 000 euro, iar cel mai scump item are prețul de 25 000 euro, fiind o brățară Cartier Love Diamond Bracelet.

 

COMMENTS

DISQUS: 0