Ozana Barabancea, în Luna Femeii, la estetician! “Este prima dată în viaţa mea când…”

Ozana Barabancea, în Luna Femeii, la estetician!  “Este prima dată în viaţa mea când…”

Ozana Barabancea a ajuns la estetician! Artista iubeşte să se simtă bine în propriul corp! A ajuns la silueta dorită, iar acum apelează la puterea intervenţiilor minim invazive pentru că îi place să ţină sub control semnele trecerii timpului. La început de primăvară a trecut din nou pragul unei clinici estetice din Capitală, pentru două dintre cele mai căutate proceduri ale momentului. Medicii care s-au ocupat de tratamente ne dezvăluie toate detaliile intervenţiilor şi motivele pe care ar trebui să le ia în considerare cele care îşi doresc buze mai pline, dar şi un ten impecabil!

 

 

Artista are multe evenimente pe listă! Îşi pregăteşte tenul printr-un tratament cu micro-înţepături

Ozana Barabancea a ajuns la estetician în luna femeii! Artista are o primăvară plină: în curând va începe filmările pentru un proiect de suflet, iar pe 10 martie are spectacol la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, alături de fiica şi de fiul ei, Gloria şi Andrew Barabancea. Solistei îi place, aşa cum ne-a învăţat deja, să arate impecabil. Şi pentru că niciodată rutina de îngrijire de acasă nu va da aceleaşi rezultate cu tratamentele profesionale, Ozana Barabancea s-a lăsat pe mâinile specialiştilor pentru ceea ce ei numesc „cel mai iubit tratament facial”!

 

„Ştiţi vorba aceea… Sună un prieten! Eu am apelat la ajutorul prietenilor mei de la Beauty Art Aesthetics, pentru că vreau să încerc Dermapen4! Este pentru prima dată în viaţa mea când îl testez. Încep filmările deci… vreau să fiu şarmantă!”, a transmis Ozana Barabancea fanilor pe Instagram.

 

Specialiştii spun că Dermapen4 este, la ora actuală, tratamentul facial cu cele mai vizibile rezultate. Vorbim despre o procedură de microneedling, ideală, printre altele, pentru pori măriţi, cicatrici postacneice, biorevitalizare şi inducţie de colagen. Artista a apelat la el în special pentru efectul de lifting şi de regenerare oferite.

 

„Prin intermediul unui dispozitiv sub formă de stilou realizăm controlat milioane de micro-înţepături, care forţează pielea să se autoregenereze. Reuşim astfel să introducem în piele substanţe active esenţiale pentru un ten sănătos, precum enzime, minerale şi diverse extracte din plante. Rezultatele sunt tot mai spectaculoase, odată cu trecerea timpului. Practic, îmbunătăţirea aspectului este una continuă, efectele fiind de lungă durată.”

(Mădălina Brînduşescu, fondator şi owner clinică estetică)

 

Tratamentul la care a apelat Ozana Barabancea este recomandat încă de la vârsta adolescenţei şi poate fi folosit inclusiv în zona pleoapelor, în zona gâtului, decolteului şi mâinilor.

 

Tehnică specială de injectare, folosită în al doilea tratament al artistei

         Şi tot în cadrul aceleiaşi programări la clinică, Ozana Barabancea a mai vrut să bifeze un aspect pe listă: şi-a dorit buze mai conturate, iar specialiştii s-au orientat în cazul ei către o tehnică exlusivă, realizată cu ajutorul firelor PDO.

 

„Firele PDO, alcătuite dintr-o substanţă care creează colagen, ne ajută să obţinem un aspect definit al buzelor, evitând acel efect nedorit de duck face. Firele sunt introduse pe linia conturului buzelor, rămânând în ţesut şi reuşind să contureze în mod plăcut. În plus, firele PDO previn migraţia acidului hialuronic, remanenţa lor fiind de lungă durată.”

(Mădălina Brînduşescu, fondator şi owner clinică estetică)

 

         Cât despre acidul hialuronic folosit, el a reuşit să confere un volum mai accentuat buzelor, hidratându-le în acelaşi timp. Întreaga procedură, deşi migăloasă, nu a durat mai mult de jumătate de oră.

 

 

Specialiștii clinicii Beauty Art Aesthetics vă așteaptă la un control, pentru a afla ce tratament vi se potrivește. Centrul de excelență, care se bucură de recunoaștere europeană, a fost premiat în repetate rânduri în cadrul galelor I Success Awards și nu numai, pentru rezultatele excepționale obținute în estetică. Vă invităm pe pagina de Instagram a clinicii: @beautyartaesthetics, dar și pe site-ul oficial: https://beautyartaesthetics.ro, pentru detalii suplimentare.

 

COMMENTS

DISQUS: 0