Ozana Barabancea, mai tânără cu fiecare zi! Perfectă, la “Be Perfect”.

Ozana Barabancea, mai tânără cu fiecare zi!  Perfectă, la “Be Perfect”.

Ozana Barabancea întinerește pe zi ce trece! După ce a trecut printr-un lung și anevoios proces de slăbire, care a dat rezultate uimitoare, artista a apelat și la alte schimbări, tot de ordin estetic. Deoarece crede cu tărie că este esențial să te simți bine în propria piele, Ozana Barabancea a ajuns recent la clinica Be Perfect și s-a lăsat pe mâna chirurgului plastician, Alin Bortolini, pentru o intervenție în care acidul hialuronic este vedeta! Specialistul în transformări spectaculoase ne dezvăluie secretele procedurii extrem de populare peste tot în lume!

 

OZANA BARABANCEA ȘI PROCEDURA CU ACID HIALURONIC LA CARE A APELAT

 

 

Celebra Ozana Barabancea a apelat la mărirea și conturarea buzelor și asta pentru că buzele pline au fost mereu percepute ca fiind mai atractive și mai senzuale. Intervenția este non-invazivă, dar trebuie întotdeauna realizată de cei mai buni dintre cei buni, pentru ca rezultatele să fie cu adevărat așa cum ni le dorim.

Buzele pline au fost asociate cu tinerețea și cu frumusețea de sute de ani, în mai toate culturile, indiferent de vârstă și sunt considerate un real semn de tinerețe și  de senzualitate.doctorul Alin Bortolini, specialist estetică

Iar cel mai bun efect în acest sens îl dă acidul hialuronic, spune doctorul Alin Bortolini. De ce? În primul rând, este o substanță sută la sută naturală, care se găsește și în corpul uman, atât la nivelul pielii, cât și la nivelul altor structuri. În al doilea rând, ne lămurește specialistul în frumusețe, conferă un aspect natural, buze moi, cu un contur definit, volum sporit și conturează, de asemenea, colțurile gurii sau problemele de asimetrie. Nu în ultimul rând, oferă efecte imediate. Puteți uita astfel de hiperconturarea buzelor cu ruj pentru a le scoate în evidență!

Odată cu marirea buzelor cu acid hialuronic se pot netezi și liniile fine din jurul gurii sau alte riduri de la nivelul feței. Vei beneficia de cele mai noi tehnici de injectare utilizate pe plan internațional în domeniul estetic și poți alege dintre branduri de top de acid hialuronic pentru eliminarea ridurilor, precum Juvederm sau Teosyal.doctorul Alin Bortolini, specialist estetică

Evident, un alt factor important, pe lângă substanța folosită, este ca specialiștii să țină întotdeauna cont de fizionomia fiecărei paciente, pentru ca efectul să fie în concordanță cu întregul. Tocmai de aceea, specialistul Alin Bortolini are și o recomandare pentru cele care aleg augmentarea buzelor: „Dacă vom trata punctual doar buzele, dar nu privim întreaga față ca pe un ansamblu, iar anumite zone sunt lăsate fără volum, rezultatele vor fi limitate și mediocre. Ultimele cercetări în domeniu arată că dacă mărim și conturăm și pomeții, fața va căpăta un aspect mai tineresc, atrăgător și sexy!

 

INTERVENȚIA DE MĂRIRE A BUZELOR, PAS CU PAS

 

Ozana Barabancea a avut parte de o analiză facială detaliată, tocmai pentru ca rezultatele să fie spectaculoase! Procedura de volumizare a buzelor și de conturare a lor durează nici jumătate de oră. Este nevoie de o anestezie locală, pentru a elimina disconfortul, și de un ac foarte fin, cu care specialiștii injectează acidul hialuronic. Deși vă puteți bucura de rezultate imediat, substanței îi va lua câteva zile să se așeze corespunzător.

„Rezultatele se mențin până la 12- 18 luni, în funcție de tipul de acid hialuronic și de metabolismul fiecărei persoane. După această perioadă este bine să revii, pentru a reîmprospăta tratamentele și pentru a-ți menține rezultatele pe care le iubești atât de mult!” – doctorul Alin Bortolini, specialist estetică

Iar Ozana este extrem de încântată de rezultate, dovadă și zâmbetul larg pe care îl poartă mereu pe chip! Urmăriți-o pe vedetă pe Facebook https://ro-ro.facebook.com/profile.php?id=100044274257183, dar și pe Instagram https://www.instagram.com/ozana9barabancea/, acolo unde postează constant.

Procedura la care a apelat vedeta estea acum… la îndemâna oricui! Pentru a afla mai multe trucuri de frumusețe și pentru a ști ce vi se potrivește cel mai bine, vorbiți cu specialiștii! O consultație la clinica unde se promovează conceptul de frumusețe integrată, Be Perfect, este doar la un click distanță! Pe site-ul https://beperfect.ro/ găsiți informații suplimentare, dar și tarife ale procedurilor care vă pot reda încrederea în sine. Operațiile estetice efectuate în cadrul Be Perfect pot fi, mai nou, văzute și pe canalul de YouTube al clinicii, alături de sfaturi înainte și după intervenții și de testimoniale ale pacienților!

Programaţi-vă la numărul de telefon: 0767 373 328 sau printr-un mail, la adresa: [email protected]. Medicul Alin Bortolini vă invită şi pe pagina sa de Instagram https://www.instagram.com/dr.bortolini/ şi de Facebook https://www.facebook.com/bortolini.alin pentru galerii foto înainte şi după operaţiile efectuate în cadrul clinii Be Perfect.

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0