Parfumurile Lelas au fost premiate in Romania

Parfumurile Lelas au fost premiate in Romania

Cea de-a treia ediţie a Galei I Success „Celebrity Awards –“Bărbați de success” a avut loc luni, 18 noiembrie, la Aristocrat Events Hall.  In cadrul galei sunt recunoscute meritele unor personalitati din diferite domenii de activitate: televiziune, business, arhitectura, muzica sau medicina.

Au fost acordate peste 20 de premii iar omul de afaceri, Ziad Dawanni a fost premiat pentru afacerea cu parfumuri Lelas Romania.

Despre Ziad Dawanni

Și-a început cariera de la sfârșitul studiilor în arhitectură inginerească. Începutul a fost în afara țării sale natale, Siria. A călătorit în Arabia Saudită pentru a-și atinge ambițiile. A știut că începuturile sunt întotdeauna dificile, dar și că provocările sunt mari.

Și-a început cariera cu Al Shalhoub Group Companies, una dintre primele companii din Arabia Saudită în comerțul cu amănuntul al parfumurilor și al pielii. Următoarea aventură a fost România. Aici s-a făcut remarcat într-un domeniu pentru care doamnele sigur îi sunt recunoscătoare: parfumuri și îngrijire personală. De la jumătatea anului 2017 a fondat Lelas Perfumes Company și a obținut o franciză exclusivă în România de la Lelas International Perfumes and Oriental Products Company. Primul punct de vânzare s-a deschis în orașul comercial Băneasa. A urmat
un alt punct de vânzare în Mega Mall și  mai târziu în centrul comercial Parklake și Afi Cotroceni.

Parfumurile Lelas, lansate oficial în 2014

Dacă pe piața din România, parfumurile Lelas au pătruns recent, în lume ele sunt deja recunoscute de clienți. Brandul s-a lansat la începutul anului 2014, la Istanbul, locul de unde a începe călătoria parfumului spre a cuceri noi orașe. Lelas a devenit o marcă renumită în toate mall-urile mari din Istanbul în doar câteva luni de la lansare.

Parfumurile Lelas

Cele mai apreciate parfumuri Lelas sunt cele din colectia Notes. Acestea conțin o selecție de mirosuri orientale exotice, construite în jurul unor note intense, cum sunt Chihlimbarul, Musk-ul și Lemnul de agar, și este caracterizată printr-un ambalaj luxos, ca o haina de blană colorată.

Lista completă a premiilor “Gala- Bărbaţi de Succes 2019”

Printre premianții galei se numara: dr. Călin Doboș, medic specialist chirurgie estetica, dr. Tarek Nazer, medic specialist Ortopedie-Traumatologie, avocatul Eugen Constantin Vidineac, compozitorul și cântărețul Marius MogaSebastian DobrincuFlorian Rus, cântărețul Aurelian Temișan, prezentatorul tv Dan Negru, omul de afaceri Bogdan Petrilă, omul de afaceri Alex Pintilie, cântărețul de muzica populara Florin Grigore, arhitecții Andrei Răzvan Marica și Flavius Florin Ciocoiu de la Einn Studio, omul de afaceri Ziad DannawiAlexandru RăducanuRăzvan Dincă, prof. Albert Alexei Von Kloss-Ignatenko, prezentatorul tv Cosmin CernatMihai Ghiță, Vasile Vlasin,  realizatorul tv Cristian Brancu, cântărețul Dan Helciug, trupa ProconsulAndrei Cotruța.

Gala I Success Celebrity Awards „Bărbați de succes” organizată de Flavia Covaciu și Oana Irimia

“Ne-am dorit să scoatem în evidență barbatii de succes din România iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovam puterea exemplului in toate editiile I Success Awards si vrem sa adunăm laolaltă oameni exceptionali într-un cadru de networking exclusivist”, au spus antreprenoarele Flavia Covaciu si Oana Irimia, organizatoarele evenimentului.

 

COMMENTS

DISQUS: 0