Pasca raw vegana

Pasca raw vegana

Restaurant Asiatic recomanda salata de urechi de lemn
Drob de pui, o reteta delicioasa pentru masa de Paste!
Cel mai rapid cheesecake din lume! Reteta aici!
Afla care este felul de mancare preferat al Denisei Tanase
De unde sa comanzi sushi in Bucuresti

Pasca raw vegana 

Fiindcă se apropie cu pasi repezi sarbatorile pascale, bucatarul chef de la Restaurantul Cucina da Pietro s-a gândit sa ne împărtășească secretele ingredientelor și rețetelor pentru evenimentul pascal, o pasca vegana, aromata fină și catifelata pentru prepararea fainii din semințe și fulgi de ovăz folosita la prepararea blatului cât și a cremei din interior. Pentru acest preparat folosiți un blender și veți vedea cât de simplu se face un desert sănătos, rapid și care nu conține faina , zahar ,ouă și lactate. 

 

Ingrediente:


– 70 g semințe de floarea soarelui decorticate 
– 70 g fulgi mici de ovăz
– pasta de stafide (100 g stafide, 100 g apă, 1 linguriță psyllium )
Crema de interior :
– 100g caju
– 100 ml apă 
– 4 smochine 
– 2 linguri psyllium 
– zeama de la 1/2 lămâi 
– 10g pudră de vanilie 
– 1 coajă de portocală bio


Pentru ornat:


– goji 
– caju
– stafide 
Preparare :
1. Mărunțim în blender semințe de floarea soarelui decorticate și fulgii de ovăz. 
2. Pregătim în blender pasta de stafide .
3. Amestecăm făina cu 2-4 linguri de pasta de stafide, adăugăm încă o lingură de psyllium, încă o linguriță de vanilie pudră și amestecăm bine, până se leagă compoziția. 
4. Restul pastei de stafide rămasă în blender, se va amesteca cu toate ingredientele pentru cremă din interior. 
Se mai adaugă 100 ml apă dacă mai este necesar. Se mixează pana crema devine omogena.
5. – În două cercuri culinare, unul de aproximativ 12 cm și încă unul mai mic de aproximativ 10 cm, se presează compoziția în așa fel încât pasca să aibă și pereți interiori.
6. Scoatele cercurile culinare și adăugați crema în interior. 
7. Ornați cu caju, goji și stafide.
8. Dacă va rămâne compozitie, puteți asambla încă 1-2 bucăți sau o pască mai mare.

COMMENTS

DISQUS: 0