Pergole retractabile, ultima inovaţie pentru terasa ta. Află unde le găsim şi cum le alegem.

Pergole retractabile, ultima inovaţie pentru terasa ta. Află unde le găsim şi cum le alegem.

Confortul oferit de propria casă nu se compară cu nimic altceva. Pentru a-ţi spori confortul îţi trebuie un loc unde să poţi petrece timp de calitate cu cei dragi, savurând o cafea sau o bautură rece dar şi pentru a te bucura de o zi friguroasă de iarnă in foişoroul incălzit. Dacă asta îţi doreşti, atunci ar trebui sa iei in calcul montarea unei pergole pentru casa ta, datorita numeroaselor avantaje şi beneficii pe care un astfel de sistem le aduce. Pergolele nu oferă doar umbră, ci şi o senzaţie de prospeţime, devenind locul preferat din grădină indiferent de anotimp şi temperatură. O pergolă poate fi montată în diverse locuri, precum grădini, terase, balcoane sau spaţii comerciale, pentru fiecare tip în parte fiind disponibile foarte multe modele, astfel încat să ai garanţia ca ai facut cea mai buna alegere pentru acel spaţiu.

Ce este pergola?

Pergola retractabilă este un foişor modern care a devenit tot mai la modă în rândul oamenilor, care  îşi doresc să îmbine utilul cu plăcutul. Sistemele de pergole retractabile oferă o modalitate modernă de acoperire a spatiilor exterioare. Pergola deţine un acoperiş care ne protejează de intemperii, disconfort termic, iar la nevoie ne poate transforma încaperea intr-un loc cu deschidere.

Cum funcţioneaza ele?

Lamelele din aluminiu sau din membrană PVC formeaza tavanul care se deplasează înainte respectiv inapoi printr-un mecanism ingenios, mişcarea fiind realizată cu ajutorului motorului. Prin lamelele semideschise aerul circula pentru o ventilatie perfecta. În aceeaşi masură, aveţi control asupra intensităţii luminii pătrunse sub pergolă.

Ele există în foarte multe variante, iar în funcţie de nevoile consumatorului, pergolele retractabile pot fi ajustate conform arhitecturii dumneavoastră. Pentru a oferi utilitate maximă oferă umbra atunci când este prea cald şi soare cand este prea răcoare.  Cu alte cuvinte, te poţi bucura de două tipuri de încaperi în una singură. O alegere foarte potrivită sunt pergolele amenajate separat, fără a fi anexate la o clădire. Acestea sunt perfecte pentru a crea un chioșc în aer liber sau o zonă de relaxare într-un colț al grădinii. Foarte uşor pot fi transformate într-o zonă de luat masa pe timpul verii sau de relaxare lângă piscină. Stai linistit la masa cu familia ta, apasă butonul şi în câteva secunde întreaga terasa se transformă intr-o încapere protejată de orice capriciu al vremii. La fel de bine, însă, pergolele pot fi anexate la un perete sau la faţada casei. Rezultatul este acelaşi: multă răcoare, relaxare şi utilitate.

,, Cine nu îşi doreşte un acoperiş rezistent dar şi util deasupra capului? Alegerea unei pergole retractabile este o afacere pentru cumparator profitând atat de utilitatea ei, neîntalnită la un acoperiş convenţional care nu se poate retracta, cât şi de timpul de viaţă lung al acesteia”, a declarat Emil Preda.

Una dintre puţinele echipe care pot îndeplini orice cerinţă indiferent de model sau complexitate, este echipa VegaProdSistem. Compania, premiata in cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi si ferestre premium”, oferă produse de înaltă calitate si consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea unui client. Indiferent ca vrei să le foloseşti pentru afacerea ta sau confortul personal, pergolele retractabile sunt cea mai buna alegere.

Pentru mai multe detalii sau informaţii în legătura cu reamenajarea terasei tale puteţi apela la numărul de telefon:

0760273174 şi la adresa de email [email protected]

www.vegaprod.ro

COMMENTS

DISQUS: 0