Pergolele bioclimatice, trendul pentru o terasă de vis

Pergolele bioclimatice, trendul pentru o terasă de vis

Contextul actual şi timpul petrecut în case ne-au făcut pe mulţi să conştientizăm cât de important este mediul în care trăim, dar şi cât de norocoşi suntem dacă deţinem o casă, fie şi cu puţină curte. Mai mult, cifrele ne arată că interesul pentru amenajările căminului a crescut în ultimul an.  Terasele se află în topul căutărilor de idei pentru un nou design şi nu este de mirare. Reprezintă locul ideal de relaxare, spaţiul în care putem savura cafeaua de dimineaţă sau putem citi în tihnă o carte.

Cei mai mulţi aleg să acopere terasa, tocmai ca să o ferească de ploaie, dar şi de razele insistente ale soarelui. Dacă doriţi însă să vă bucuraţi de un acoperiş retractabil, pergolele bioclimatice din aluminiu,  adică panouri care se rabatează şi se retractează, reprezinză ultimul trend în acest sens.

 

Un  acoperiş care se transformă în orice moment

În portofoliul specialiştilor de la VegaProd Sistem găsiţi, printre altele, şi un astfel de serviciu. Cu o experienţă de peste un deceniu în producerea şi montajul unei game variate de produse destinate amenajării spaţiilor interioare, pot fi soluţia ideală pentru proiectul dumneavoastră! Pergolele bioclimatice montate de VegaProd Sistem punctează, printre altele, aspecte esenţiale:

– permit ventilarea

– se retractează în totalitate

– sunt rezistente la zăpadă

Lamelele de aluminiu pliabile care formează acoperişul pergolei sunt cu cameră de aer şi se aşează una peste alta, ca ţiglele normale, etanşând în totalitate terasa.” – Echipa VegaProd Sistem

Şi pentru că aveţi deasupra capului un acoperiş de top, trebuie să ştiţi că acţionarea lui se face doar motorizat. Puteţi sta aşadar liniştit la masă împreună cu familia, apăsaţi un simplu buton, iar în câteva secunde întreaga terasă se transformă într-un spaţiu protejat de orice capriciu al vremii. În plus, puteţi să lăsaţi pergola deschisă în orice poziţie doriţi.

Lamelele sunt extrem de rezistente, astfel că pot suporta o greutate de până la 130 de kilograme. Pergolele pot fi soluţia excelentă atât pentru locuinţe, cât şi pentru restaurante, hoteluri şi cafenele.

 

De la un acoperiş, la un spaţiu închis

Pergolele bioclimatice permit închiderea verticală cu sticlă. Cu alte cuvinte, puteţi să adăugaţi acoperişului pereţi în aşa fel încât să formaţi o încăpere suplimentară, care poate fi folosită tot timpul anului.

Forma specială a panourilor de aluminiu cu doi pereţi şi o cameră de aer oferă pergolei o performanţă termică de neegalat. Iar dacă asta nu este de ajuns, se poate aplica injecţie poliuretanică în panouri pentru o şi mai bună performanţă termică. ”- Echipa VegaProd Sistem.

 

Sistem pluvial de colectare a apei

Odată montată pergola, ultimul lucru pe care l-aţi dori ar fi să vă treziţi cu apă în interiorul spaţiului proaspăt acoperit. Puteţi uita de această grijă, şi asta pentru că pergolele bioclimatice îmbină design-ul cu funcţionalitatea, iar specialiştii VegaProd Sistem vin cu explicaţia: Un sistem pluvial în partea din faţă va colecta apa de pe întreaga pergolă şi va ghida scurgerea prin picioarele acesteia, fără alte jgheaburi sau burlane.”

 

Pentru a aproxima costul proiectului dumneavoastră, specialiştii de la VegaProd Sistem vă pun la dispoziţie, în mediul online, un calculator de preţ pentru pergole. Şi pentru vă veştile bune circulă repede, vă spunem că inclusiv artistul Dorian Popa a apelat la această companie, ca să îşi amenajeze curtea. Puteţi găsi galerii foto cu proiectul său, dar şi cu altele dacă accesaţi site-ul vegaprod.ro. Informaţii suplimentare puteţi primi apelând numărul de telefon: 0760.273.174, dar şi scriind un mail la adresa: [email protected]

Compania VegaProd Sistem, care oferă produse de înaltă calitate și consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea clienților, a fost premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”.

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0