Petele hiperpigmentare de pe chip, accentuate în vară, corectate în sezonul rece! Ce soluții propun experții de la Beauty Art Aesthetics

Petele hiperpigmentare de pe chip, accentuate în vară, corectate în sezonul rece! Ce soluții propun experții de la Beauty Art Aesthetics

Petele hiperpigmentare sunt una dintre cele mai frecvente, dar şi supărătoare probleme ale tenului. De ce? Pentru că reprezintă inamicul unei pieli uniforme. V-aţi întrebat însă de ce apar aceste pete, cum puteţi face să le preveniţi, dar şi ce tratamente profesionale sunt potrivite ca să scăpaţi de ele?

Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică estetică exclusivistă din nordul Capitalei, vin cu unele dintre cele mai populare soluţii, ca să spuneţi adio acestei probleme. Ce terapii recomandă pentru o piele care să nu mai aibă nevoie nici de fond de ten, aflaţi în rândurile următoare!

 

 

DE CE APAR PETELE HIPERPIGMENTARE

 

Vă place să staţi la soare, dar din dorinţa de a avea un bronz intens neglijaţi folosirea cremelor cu factor de protecţie? Tocmai aţi aflat unul dintre răspunsurile la întrebarea: ce cauzează apariţia petelor hiperpigmentare? În princpiu, de vină este producerea unei cantităţi prea mari de melatonină în anumite porţiuni ale pielii. Vârsta, moştenirea genetică, inflamţiile pielii, dar şi schimbările hormonale pot cauza şi ele petele hiperpigmentare. În general, ele pot varia ca formă, dar şi ca nuanţă- de la maro deschis, până la… negru!

Pistruii sunt unul dintre cele mai întâlnite tipuri de pete pigmentare şi sunt localizate, în special, pe obraji. “Petele de vânt”, cum sunt numite popular petele de pe piele, sunt şi ele frecvent întâlnite. Ele sunt vizibile mai ales pe faţă, pe decolteu, pe umeri, pe dosul palmelor, dar şi pe braţe.

Pentru a afla dacă este vorba, cu adevărat, despre pete hiperpigmentare, un consult la medicul dermatolog este oligatoriu înainte de vă gândi la proceduri de tratament.

 

MEZOTERAPIA FACIALĂ, UN COCKTAIL AL FRUMUSEŢII

Experţi în proceduri minim-invazive, deci cu timp scurt de recuperare şi cu rezultate spectaculoase, esteticienii de la Beauty Art Aesthetics vă prezintă unul dintre cele mai eficiente tratamente în lupta cu petele hiperpigmentare: mezoterapia facială.

Prin ace speciale se injectează în piele diverse substanţe hrănitoare, cum ar fi acidul hialuronic, diverse vitamine, minerale şi antioxidanţi, care vor reda tenului luminozitatea de care are nevoie, dar îi vor asigura şi hidratarea necesară. Cocktail-ul de substanţe stimulează microcirculaţia, dar şi producerea de elastină şi de colagen, atât de necesare tinereţii pielii.

 

Mezoterapia facială nu luptă doar contra petelor hiperpigmentare. Există o listă lungă de beneficii, iar printre ele se numără: estomparea ridurilor şi a liniilor fine, a cicatricilor postacneice, precum şi reducerea cearcănelor.

 

În general, este nevoie de trei şedinţe, însă încă de la prima procedură veţi sesiza efecte benefice.

 

DESCOPERIŢI SECRETELE PEELINGULUI CHIMIC

Eficient împotriva petelor pigmentare este şi peelingul chimic. Tot o procedură minim-invazivă, îmbunătăţeşte şi el aspectul pielii, prin îndepărtarea straturilor superioare ale acesteia. Printre altele, tratamentul promite nu doar diminuarea petelor pigmentare, ci chiar eliminarea lor, dar şi estomparea ridurilor de expresie, diminuarea porilor dilataţi sau a cicatricilor superficiale.

 

Este o procedură care trebuie efectuată în sezonul rece, întrucât tratamentul ne poate face pielea mai sensibilă la lumină. În funcţie de gravitatea problemelor, există mai multe tipuri de peeling. Tratamentul se va face la recomandarea specialistului, care va stabili şi numărul exact de şedinţe de care aveţi nevoie pentru a vă bucura de rezultate spectaculoase!

În urma acestui tratament, trebuie să vă aşteptaţi la o piele roşiatică, urmată de o perioadă de exfoliere, care se poate întinde şi pe o săptămână.

 

TERAPIA VAMPIR, FÂNTÂNA TINEREŢII

O procedură extrem de populară printre vedetele de la Hollywood, terapia vampir este şi ea unul dintre tratamentele excelente pentru pete hiperpigmentare! Pentru că stimulează organismul să se regenereze natural, pielea va deveni mai fermă şi mai luminoasă. În ce constă? Deşi sună extrem de complicat, procedura este, în realitate, extrem de simplă. Pacientei i se va recolta o cantitate mică de sânge. Proba va fi supusă unui proces de centrifugare, iar plasma, îmbogăţită cu vitamine şi aminoacizi, va fi injectată direct în zonele cu probleme.

Pe lângă diminuarea defectelor de pigmentare, terapia vampir mai este folosită şi pentru refacerea fermităţii ovalului feţei, pentru diminuarea cicatricilor post-acneice, dar şi pentru hidratarea pielii uscate. Pentru că vorbim despre un produs natural, nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la alergii sau la reacţii adverse.

Specialiştii Beauty Art Aesthetics recomandă mininum trei injectări, efectuate la un anumit interval de timp, pentru rezutatele dorite.  Efectul lor se poate menţine chiar şi mai mult de un an!

 

O piele sănătoasă începe din interior! Atunci când cremele nu sunt suficiente pentru a obţine pielea perfectă, intră în scenă procedurile efectuate la estetician. Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics vă vor recomanda tratamentele perfecte tenului dumneavoastră.

Premiată în nenumărate rânduri, clinica Beauty Art Aesthetics a adăugat încă o distincție pe listă! În cadrul Galei I Success Awards, care a avut loc la Veneția, în septembrie 2021, managerul clinicii, Mădălina Brândușescu a primit premiul pentru „Realizări remarcabile în domeniul medicinei estetice”.
Găsiţi Beauty Art Aesthetics la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0