Petrecere-surpriză, organizată într-un local de evenimente! Iată tot ce trebuie să știi

Petrecere-surpriză, organizată într-un local de evenimente! Iată tot ce trebuie să știi

Ai în plan să surprinzi pe cineva drag cu o petrecere pe cinste? Cea mai simplă modalitate prin care poți asigura succesul distracției este să apelezi la un local care îți transformă în realitate toate ideile legate de felul în care vrei să arate evenimentul. Specialiștii de la Royal Palace Ballroom, „Locaţia de Top 2023”, potrivit galei Health, Beauty and Lifestyle din octombrie, îți sar în ajutor cu inspirația de care ai nevoie, pentru ca petrecerea să fie cu adevărat surprinzătoare chiar și pentru tine, cel care o pui la cale!

Petrecere-surpriză, organizată într-un local de evenimente:

  1. Află gusturile sărbătoritei

Probabil primul apect cu care trebuie să pornești la drum atunci când ai în plan o petrecere-surpriză este să construiești distracția în jurul persoanei pe care vrei… să o surprinzi! Se presupune că îi cunoști gusturile, preferințele, dar și ce o enervează cel mai mult.

„În general, clienții preferă să construiască o petrecere-surpriză în jurul unui vis, la care lucrează persoana în cauză. Puteți construi tematica și în jurul filmului preferat al sărbătoritului. Dacă este pasionat de universul Harry Potter, acum este momentul să îi aduceți Hogwarts-ul la petrecerea pe care i-o organizați, iar invitații pot fi rugați să respecte un anumit dress code, pentru ca atmosfera magică să fie totală. Putem transpune orice în realitate, cu un strop de imaginație. Ideea principală atunci când vorbim despre petreceri-surpriză este ca distracția să fie puternic personalizată. Ne dorim un eveniment care să vorbească despre sărbătorit.

(echipa Royal Palace Ballroom)

Petrecere-surpriză, organizată într-un local de evenimente:

  1. Fă lista cu invitați!

          Ia în calcul și numărul de invitați! Menționează-le încă din start că la mijloc este vorba despre o petrecere-surpriză pentru ca misterul să rămână mister până în ziua cea mare. În funcție de numărul lor, te poți orienta și către localul potrivit.

Și aici intră în calcul tot preferințele personale ale sărbătoritului. Doar cineva foarte apropiat poate ști dacă persoana în cauză este extrovertită ori introvertită, dacă preferă distracțiile cu un număr mare de invitați ori pe cele în cerc restrâns, care o ajută să nu se simtă inconfortabil. Odată confirmat numărul de invitați și bifată locația potrivită, restul lucrurilor se vor lega mult mai simplu, pentru ca rezultatul să fie cel așteptat de voi!

(echipa Royal Palace Ballroom)

Ține seama de faptul că distracțiile organizate în localuri special destinate petrecerilor mai vin cu un avantaj la pachet: vei beneficia de consiliere, astfel furnizorii vor fi contactați mai simplu, iar tu vei fi pus în temă cu cele mai noi tendințe pe domeniu, la care poate nu te-ai fi gândit niciodată pe cont propriu!

Petrecere-surpriză, organizată într-un local de evenimente:

  1. Cum setezi data distracției?

Vei vedea că o astfel de distracție este specială, din mai multe puncte de vedere. Întâi de toate, pentru că necesită migală, atunci când o pui la punct. Una dintre cele mai mari dileme ale celor care organizează petreceri-surpriză este data la care distracția să aibă loc. Vei spune că ziua de naștere a sărbătoritului oferă toate indiciile momentului perfect, în realitate însă lucrurile sunt un pic… mai complicate.

 

„Pentru ca surpriza să fie totală, evident sărbătoritul nu trebuie să afle despre ea decât la momentul potrivit. Cel mai important sfat este să evitați organizarea distracției exact în aceeași zi cu data de naștere a persoanei în cauză. Nu doar că veți trezi suspiciuni dacă cele două coincid, însă este foarte posibil ca sărbătoritul să planifice el însuși o petrecere, iar distracțiile se vor suprapune în mod total nefericit.

(echipa Royal Palace Ballroom)

          Poți discuta cu membrii familiei sărbătoritului: îi vei pune în temă cu planurile tale și astfel vei afla și cum vrea sărbătoritul să își celebreze ziua de naștere. Totodată, te asiguri că cineva îl va ține ocupat atât timp cât este nevoie, vreme în care tu pui la punct ultimele detalii.

Petrecere-surpriză, organizată într-un local de evenimente:

  1. Muzica face distracția

Ce ar fi o petrecere… fără muzică? Adună din vreme toate piesele pe care sărbătoritul le iubește și creează un playlist special. Un DJ se poate ocupa de atmosfera întregii seri. Dacă însă beneficiezi de un buget generos, formația preferată a sărbătoritului, invitată la evenimentul care îi este dedicat, va fi sigur o surpriză greu de uitat!

„Tot din categoria Surprize vine și următoarea idee: formația preferată sau DJ-ul poate marca momentul-cheie al petrecerii. În cazul de față poate fi vorba despre mesaje video adunate din vreme de la prieteni, care pot rula pe ecran, exact la începutul ori spre finalul petrecerii. Este doar unul dintre momentele care pot conferi nota aceea personală distracției. Peste ani, va reprezenta o amintire frumoasă.

(echipa Royal Palace Ballroom)

Și dacă tot a venit vorba despre amintiri, nu uita să apelezi la o cabină foto, unde sărbătoritul poate face poze cu toți invitații. Multe dintre ele vin la pachet și cu o recuzită specială, pentru ședințe foto amuzante.

Petrecere-surpriză, organizată într-un local de evenimente:

  1. Nu uita de surpriza dulce

          Dacă în ceea ce privește mâncarea și băutura lucrurile nu stau deloc complicat, mai ales dacă beneficiezi de ajutorul consilierilor, atunci când vine vorba despre tort, povestea se poate schimba. Desertul este unul dintre elementele-cheie ale unei petreceri-surpriză și asta pentru că îl poți personaliza fără limite, de aici și dificultatea alegerii.

Tortul trebuie să fie o poveste despre sărbătorit. Puteți apela la statuete din zahăr, care poartă un anumit simbol pentru persoana în cauză sau puteți merge pe rețeta clasică – desert cu decor simplu și cu arome alese în funcție de sezonul petrecerii. Un tort inspirat de vară, de pildă, poate fi puternic fructat, pe când un tort inspirat de iarnă poate avea arome de ciocolată, ghimbir sau scorțișoară.

(echipa Royal Palace Ballroom)

 

În cazul în care vrei să te orientezi după popularitate, află că cele mai vândute torturi rămân cele cu ciocolată și fructe de pădure, cheesecake-urile și torturile cu morcov și nuci caramelizate.

          Situat la un pas Capitală, Royal Palace Ballroom beneficiază de o sală spectaculoasă, dar şi de o grădină cu piscină, pentru cele mai frumoase petreceri. Găsiţi localul exclusivist  pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/ Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0