O pisică a devenit celebră după ce a defilat pe podium şi a atacat fotomodelele

O pisică a devenit celebră după ce a defilat pe podium şi a atacat fotomodelele

O pisică a făcut un adevărat spectacol la o prezentare de modă de la Istanbul. Imaginile filmate weekendul trecut au devenit rapid virale pe Internet și au arătat cu felina le-a dat peste cap defilarea fotomodelelor.

Imaginile surprind pisica defilând pe catwalk şi atacând picioarele modelelor, care fac mari eforturi ca să o ignore. Incidentul a avut loc la Esmod International Fashion Show din Istanbul, iar imaginile au apărut chiar pe pagina de Instagram a organizatorilor, International Fashion Institute din Istanbul.

După ce s-a jucat în lumina reflectoarelor, pisica a dispărut din sală

Filmarea a devenit rapid virală şi a fost difuzată de televiziuni din întreaga lume. „Toată lumea era şocată”, spune Göksen Hakkı Ali, unul dintre creatorii de modă care a participat la prezentarea cu probleme.

Nu este clar de unde a venit pisica, dar toată lumea a remarcat că vrea să fie băgată în seama. De asemenea, se pare că animalul a plecat după ce şi-a făcut „numărul” pe catwalk, retrăgându-se în public şi apoi ieşind din clădire fără ca cineva să îi poată face ceva.

COMMENTS

DISQUS: 0