O pisică a devenit celebră după ce a defilat pe podium şi a atacat fotomodelele

O pisică a devenit celebră după ce a defilat pe podium şi a atacat fotomodelele

Morgan Freeman, acuzat de abuz sexual
Festivalul berii Oktoberfest a început la München
„All I Want For Christmas is You”, melodia care valorează milioane de dolari
30.000 de prime de casare noi la programul Rabla
Charlie Sheen nu mai bea şi nu se mai droghează de un an

O pisică a făcut un adevărat spectacol la o prezentare de modă de la Istanbul. Imaginile filmate weekendul trecut au devenit rapid virale pe Internet și au arătat cu felina le-a dat peste cap defilarea fotomodelelor.

Imaginile surprind pisica defilând pe catwalk şi atacând picioarele modelelor, care fac mari eforturi ca să o ignore. Incidentul a avut loc la Esmod International Fashion Show din Istanbul, iar imaginile au apărut chiar pe pagina de Instagram a organizatorilor, International Fashion Institute din Istanbul.

După ce s-a jucat în lumina reflectoarelor, pisica a dispărut din sală

Filmarea a devenit rapid virală şi a fost difuzată de televiziuni din întreaga lume. „Toată lumea era şocată”, spune Göksen Hakkı Ali, unul dintre creatorii de modă care a participat la prezentarea cu probleme.

Nu este clar de unde a venit pisica, dar toată lumea a remarcat că vrea să fie băgată în seama. De asemenea, se pare că animalul a plecat după ce şi-a făcut „numărul” pe catwalk, retrăgându-se în public şi apoi ieşind din clădire fără ca cineva să îi poată face ceva.

COMMENTS

DISQUS: 0