Platformă online unde afli de ce boală suferi

Platformă online unde afli de ce boală suferi

Fructele permise și interzise bolnavilor de diabet
Incredibil! Acum poti sa ai sanii mari fara silicoane ! Cel mai nou trend în chirurgia estetică.
Polipii nazali. Când este absolut necesară operația de polipi la copii?
Cristaloterapia sau cum te ajută ametistul să treci peste pierderea unei persoane dragi
Sindromul de ochi uscat.

O platformă online, care oferă informaţii cu privire la simptomele şi opţiunile de tratament pentru mai multe afecţiuni, a fost lansată luni. Tot aici, cei interesați găsesc materiale educaţionale şi articole dezvoltate de specialişti globali în farmacoeconomie, sisteme internaţionale de sănătate și politici de sănătate.

Despre ce boli se găsesc informații utile

Scopul platformei online janssen4patients disponibilă în limba română este să contribuie la îmbunătăţirea cunoştinţelor pacienţilor despre afecţiuni şi despre sistemele de sănătate pentru ca aceştia să devină parteneri informaţi în gestionarea lor prin: acces la educaţie medicală despre schizofrenie, psoriazis, leucemie limfocitară cronică, mielom multiplu şi cancer de prostată, alături de opţiunile terapeutice disponibile.

Platforma online se adresează integrat pacienţilor şi asociaţiilor de pacienţi, precum şi aparţinătorilor din ţările Europei Centrale şi de Est: România, Polonia, Cehia, Slovacia, Croaţia, Ungaria, Slovenia, Serbia şi Bulgaria.

Tot conţinutul este redactat de medici specialişti şi tradus în cele 9 limbi aferente ţărilor în care platforma este disponibilă.

COMMENTS

DISQUS: 0