Platformă online unde afli de ce boală suferi

Platformă online unde afli de ce boală suferi

Atacurile cerebrale și de inimă vor putea fi prevenite cu un dispozitiv
CE ESTE OSTEOPOROZA SI CARE SUNT CONSECINTELE EI
Boala provocată de consumul de pâine în exces
Iata secretul Biancai Dragusanu! Afla cum a reusit sa slabeasca!
Mort după ce a fost mușcat de pisică, în Maroc

O platformă online, care oferă informaţii cu privire la simptomele şi opţiunile de tratament pentru mai multe afecţiuni, a fost lansată luni. Tot aici, cei interesați găsesc materiale educaţionale şi articole dezvoltate de specialişti globali în farmacoeconomie, sisteme internaţionale de sănătate și politici de sănătate.

Despre ce boli se găsesc informații utile

Scopul platformei online janssen4patients disponibilă în limba română este să contribuie la îmbunătăţirea cunoştinţelor pacienţilor despre afecţiuni şi despre sistemele de sănătate pentru ca aceştia să devină parteneri informaţi în gestionarea lor prin: acces la educaţie medicală despre schizofrenie, psoriazis, leucemie limfocitară cronică, mielom multiplu şi cancer de prostată, alături de opţiunile terapeutice disponibile.

Platforma online se adresează integrat pacienţilor şi asociaţiilor de pacienţi, precum şi aparţinătorilor din ţările Europei Centrale şi de Est: România, Polonia, Cehia, Slovacia, Croaţia, Ungaria, Slovenia, Serbia şi Bulgaria.

Tot conţinutul este redactat de medici specialişti şi tradus în cele 9 limbi aferente ţărilor în care platforma este disponibilă.

COMMENTS

DISQUS: 0