Dilema mirilor: Prăjiturile pe masă versus candy bar. Experții Royal Palace Ballroom vă simplifică alegerea

Dilema mirilor: Prăjiturile pe masă versus candy bar. Experții Royal Palace Ballroom vă simplifică alegerea

Multe întrebări care trebuie să își găsească răspunsul se ascund în spatele organizării fiecărei nunți. În rândurile următoare, ne vom concentra să lămurim una dintre dilemele care se leagă de dulciuri, o componentă esențială a meniului de petrecere. Cum le veți așeza și unde? Preferați să puneți deserturile cu care îi veți delecta pe invitați direct pe masă, ca să le fie la îndemâna sau mai bine le organizați într-un candy bar spectaculos? Chefii cofetari de la Royal Palace Ballroom, un loc exclusivist, special dedicat celor mai frumoase nunți, vă prezintă avantajele și dezavantajele fiecărei alegeri!

 

DULCE MEREU LA ÎNDEMÂNĂ, O VARIANTĂ IDEALĂ PENTRU NUNȚILE CU O MEDIE DE VÂRSTĂ MAI MARE

Gusturile proprii ale mirilor, laolaltă cu profilul invitaților sunt cele care dau tonul atunci când vine vorba despre organizarea unei nunți. Gândiți-vă bine înainte de a face orice alegere dacă opțiunea respectivă vă este pe plac atât vouă, cât și celor pe care îi chemați la fericitul eveniment. Acest aspect este important chiar și atunci când ne orientăm către modul de amplasare a deserturilor. De ce?

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM„Recomandăm servirea prăjiturilor la masă mirilor care știu că media de vârstă a invitaților este mai ridicată. Nu este întotdeauna comod să te ridici de mai multe ori pe seară pentru a merge la un candy bar să alegi desertul preferat. În plus, multe persoane pot să nu fie deloc familiarizate cu genul acesta de concept, care în România a ajuns relativ recent. Gândiți-vă în același timp și la acei invitați mai reținuți, care nu vor dori să meargă personal la un candy bar. În cazul lor, servirea prăjiturilor direct la masă va fi cea mai fericită alegere.

Un alt aspect deloc de neglijat este și costul total. Întotdeauna prăjiturile servite la masă vor fi mai ieftine, comparativ cu realizarea unui candy bar și, de cele mai multe ori, sunt chiar incluse în prețul plătit pentru sală.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM„Prăjiturile servite la masă sunt o variantă și atunci când ați optat deja pentru alte tipuri de baruri, cum ar fi un fruit bar sau un cocktail bar. Evitați astfel supraaglomerarea și mai bifați un aspect important pe listă contribuiți și la amenajarea meselor, cu ajutorul unor prăjituri colorate, care fură privirile.

Și pentru că mai mult ca sigur vă gândiți și la felul în care se vor menține prăjiturile până la marele eveniment, vă spunem doar atât: la Royal Palace Ballroom, chefii cofetari se vor asigura că acesea sunt păstrate în condiții optime, pentru a fi servite ca la carte în ziua cea mare.

           

„BUFETUL CU BOMBOANE”, UN COLȚ… INSTAGRAMABIL

În ceea ce privește varianta unui candy bar, „colțul cu prăjituri” a sosit în România tocmai de peste Ocean și este o opțiune îmbrățișată de multe cupluri care vor să separe în mod inedit dulciurile, de celelalte feluri de mâncare de la nuntă.  ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Este varianta ideală pentru tinerii nonconformiști, care vor să se distanțeze de organizarea unei nunți clasice. Dacă aveți deja o masă încărcată, plină de decorațiuni și de aranjamente florale, puteți opta pentru un candy bar, un loc separat, special destinat dulciurilor, pe care să îl decorați așa cum considerați de cuviință. La Royal Palace Ballroom, veți avea o persoană desemnată care să vă fie alături permanent în tot ceea ce înseamnă organizarea acestor aspecte.

Mirii aleg de obicei un candy bar și pentru că astfel reușesc să umple un spațiu destul de dificil de amenajat în alt mod și să ofere, totodată, invitaților un răsfăț culinar într-un fel memorabil. În tematica evenimentului sau cu tematică proprie, candy barul poate să satisfacă toate gusturile invitaților.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Montarea unui candy bar trebuie să fie cât mai aproape de ora începerii evenimentului. Doar așa vom avea garanția că deliciile se vor păstra perfect. De asemenea, în ceea ce privește organizarea bugetului, nu este musai să aveți câte un fel de prăjitură rezervat fiecărui invitat. Un candy bar nu trebuie să fie prea aglomerat, ci, mai degrabă, variat. Desigur, dacă vreți să cheltuiți mai mult pe acest concept, vă anunțăm că există chiar și opțiunea unui mini candy bar montat la fiecare masă.

Mini-brioșe, macarons, căpșune glazurate, frigărui cu fructe sau tarte sunt unele dintre cele mai populare delicii care pot compune un candy bar perfect inclusiv de… postat pe Instagram! În medie, un candy bar costă aproximativ 30 de lei de persoană.

Experții în evenimente de la Royal Palace Ballroom vin, în încheiere, cu un alt sfat de preț: alegeți o singură variantă de amplasare de dulciurilor, nu combinați opțiunile, pentru a nu confuza invitații.

 

 

Royal Palace Ballroom vă poate oferi pachete adaptate preferințelor și bugetului vostru. Experții în evenimente perfecte vă pun la dispoziție o sală cu o capacitate de 350 de locuri și cu ieșire la grădină, pentru o nuntă de vis! Pe Instagram găsiți poze cu cele mai noi evenimente care au avut loc acolo: https://www.instagram.com/royalpalaceballroom.ro/

Vă invităm pe site-ul oficial, pentru detalii: https://royalpalaceballroom.ro/

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0