Prințesa Lia a dat timpul înapoi? Descoperă cum a reușit să arate mai tânără cu un deceniu!

Prințesa Lia a dat timpul înapoi? Descoperă cum a reușit să arate mai tânără cu un deceniu!

Prinţesa Lia ştie cum să păcălească trecerea timpului, iar noi i-am aflat toate secretele! Recent, soţia lui Paul Lambrino a trecut pragul clinicii Beauty Art Aesthetics şi a apelat la cea mai modernă şi mai mediatizată procedură cosmetică, Terapia Vampir, care funcţionează prin reinjectarea propriului sânge în zonele cu probleme ale chipului şi nu numai. Aşa se face că la 71 de ani, Prinţesa Lia nu îşi arată nici pe departe vârsta. Specialiştii Beauty Art Aesthetics ne-au descris în ce constă tratamentul preferat al acesteia, dar şi de ce se bucură de un succes uriaş!

 

CE ESTE TERAPIA VAMPIR?

Numită şi PRP, Terapia Vampir este o procedură revoluţionară cu rezultate impresionante, care de ceva timp a cucerit şi româncele, după ce, iniţial, a făcut furori la Hollywood.

Prinţesa Lia, o clientă fidelă a clinicii Beauty Art Aesthetics, a apelat la această terapie datorită faptului că este o soluţie sigură şi extrem de eficientă de reîntinerire sută la sută naturală a pielii de pe faţă, gât, decolteu şi mâini, şi asta pentru că se foloseşte de mecanismul propriu de regenerare al organismului. Practic, organismul este obligat să se vindece singur, fără ajutorul vreunei substanţe chimice.

Mădălina Brânduşescu, manager şi owner Beauty Art Aesthetics: Terapia Vampir rezolvă o serie întreagă de probleme frecvente cu care se confruntă tenul nostru. Astfel, procedura este extrem de utilă în îmbunătăţirea hidratării, elasticităţii, fermităţii şi texturii pielii. De asemenea, ridurile sunt ameliorate, hiperpigmentarea, redusă, iar producţia de acid hialuronic şi de colagen este stimulată.”

Spre deosebire de alte proceduri minim-invazive de întinerire a pielii, rezultatele tratamentului PRP se văd în timp, pe termen lung. Îmbunătăţirile vizibile pot fi sesizate la distanţă de două, trei săptămâni, ulterior, pielea va începe să arate tot mai bine.

 

CUM FUNCŢIONEAZĂ TRATAMENTUL-MINUNE?

Specialiştii Beauty Art Aesthetics ne prezintă, în rândurile următoare, paşii prin care se efectuează această procedură.

Mădălina Brânduşescu, manager şi owner Beauty Art Aesthetics: Procedura constă în recoltarea unei cantităţi extrem de mici de sânge, la fel cum se întâmplă, de pildă, în cazul analizelor de sânge. Ulterior, acesta este prelucrat şi centrifugat, astfel încât să se obţină o plasmă bogată în trombocite. De ce este atât de importantă această plasmă? Pentru că ea va stimula producţia de colagen, ajutând ţesuturile să se repare şi să se regenereze.”

Cum? Prin injectarea ei la nivelul chipului, după ce, în prealabil, a fost aplicată o cremă cu efect anestezic. Treptat, pielea începe să arate ca şi cum ar fi trecut printr-o maşină a timpului! Ulterior, procesul de îmbătrânire devine mai lent.

Mădălina Brânduşescu, manager şi owner Beauty Art Aesthetics: „Injectarea nu durează mai mult de douăzeci de minute. Un alt avantaj al procedurii este acela că pacientele îşi pot relua activităţile de zi cu zi imediat după tratament. Culoarea, textura şi elasticitatea pielii vor fi şi ele îmbunătăţite.”

Vă întrebaţi dacă vi se potriveşte şi vouă procedura la care tocmai a apelat Prinţesa Lia?

Mădălina Brânduşescu, manager şi owner Beauty Art Aesthetics: „Nu există un candidat ideal al tratamentului. El este indicat şi persoanelor tinere care vor să prevină efectele îmbătrânirii, dar şi celor mature, care vor să le contracareze. Dacă aveţi pielea ternă, lipsită de vitalitate şi de volum, dacă aveţi riduri şi linii fine la nivelul chipului, dar şi dacă aveţi un ten cu aspect obosit, puteţi apela cu încredere la Terapia Vampir.”

Pentru a obţine rezultate spectaculoase, numărul şedinţelor se stabileşte în funcţie de problemele fiecărui pacient.

 

        

Dacă doriţi să beneficiaţi de proceduri de top, la standarde internaţionale, este timpul să faceţi o vizită specialiştilor cu peste un deceniu de experienţă în frumuseţe de la Beauty Art Aesthetics. Ţinând cont de tendinţele care au loc în estetică, clinica multiplu premiată a devenit şi alegerea persoanelor publice din România, atunci când vine vorba despre intervenţii minim invazive.

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii: 

  • Intrarea Școala Herăstrău nr. 1, Sector 1, București, 077190
  • beautyartaesthetics.ro
  • [email protected]
  • 0722 296 007

 

COMMENTS

DISQUS: 0