Prințesa Lia, schimbată total de machiaj

Prințesa Lia, schimbată total de machiaj

Prințesa Lia (70 de ani) trece în ultima vreme printr-o serie de schimbări de ordin fizic. De curând, Alteța Sa a optat pentru un tratament revoluționar pentru regenerarea părului. În urmă cu doar câteva zile, a încercat altceva. Este vorba despre un machiaj profesional la salonul The Lash Lounge care i-a pus foarte bine în evidență trăsăturile.

Este și de înțeles de ce Prințesa Lia are mereu grijă să arate bine. Este mama unui băiețel în vârstă de 9 ani, Carol Ferdinand, pentru care vrea să fie în formă maximă. Un machiaj bine ales nu numai că ascunde imperfecţiunile, dar chiar poate şterge 10 ani de pe chip, spun make-up artiștii.

Așa s-a întâmplat și cu Prințesa Lia care arată mai bine ca oricând. I-a fost realizat un machiaj prin care i s-au conturat ochii, cu accent pe pleoape.

Prințesa Lia și-a „șters” 10 ani de pe chip cu un machiaj bine ales

„Ca regulă generală, ochii se conturează cu un creion maro la un machiaj de zi, sau cu unul negru la un machiaj de seara. La final se aplică mascara pe gene. Pentru un look natural am folosit nuanţe naturale, deschise, de roz/piersică, ce dau prospeţime obrazului.

Prințesa Lia și Miruna Vasile, managerul salonului "The Lash Lounge"

Prințesa Lia și Miruna Vasile, managerul salonului „The Lash Lounge”

La colţul ochilor, am aplicat o pudră uşor sidefată, în armonie cu nuanţa fondului de ten, care reflectă lumina şi diminuează optic ridurile”, a explicat Miruna Vasile, managerul salonului The Lash Lounge, loc în care Prințesa Lia s-a răsfățat pentru câteva ore. Rezultatul a fost unul spectaculos. La final, Alteța Sa fiind extrem de încântată de machiajul realizat.

Prințesa Lia este pe jumătate româncă

Prințesa Lia, pe numele de fată Lia Georgia Triff, s-a născut pe 23 februarie 1949. A căpătat titlul nobil în urma căsătoriei cu Prinţul Paul Lambrino. Prințesa Lia este pe jumătate româncă, după mamă, și pe jumătate americancă, după tată. La vârsta de 25 de ani, Prințesa Lia s-a căsătorit cu un avocat foarte bogat. Mariajul celor doi a durat 16 ani.
Ulterior Lia l-a cunoscut pe Paul la o gală UNICEF din Londra și cei doi s-au căsătorit în anul 1995.. În urmă cu 9 ani, cei doi au devenit părinții unui băiețel botezat Carol Ferdinand pentru care acum Alteța Sa face eforturi să rămână tânără și frumoasă.

COMMENTS

DISQUS: 0