Prințul Harry și Meghan Markle, desculți pe plajă

Prințul Harry și Meghan Markle, desculți pe plajă

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au renunţat vineri dimineaţă la încălţăminte pentru a participa la o reuniune a celor care practică surfingul pe nisipul plajei Bondi Beach, la Sydney, scrie AFP.

Cu coliere de flori la gât, ducele şi ducesa de Sussex s-au aşezat în cerc împreună cu membrii asociaţiei OneWave, care promovează activităţile în aer liber, precum surfingul pentru a depăşi problemele psihologice.

Dimineaţă, Meghan, în rochie de vară, şi prinţul Harry, îmbrăcat în pantalon bej şi cămaşă albastră, s-au întâlnit cu cei veniţi să prindă celebrul val de Bondi.

Cuplul britanic se află în turneu în Australia

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, şi Meghan, în vârstă de 37 de ani, care tocmai au anunţat că vor deveni părinţi în primăvara lui 2019, au început luni, la Sydney, un turneu de 16 zile în regiunea Pacificului.

Regina Elizabeta a II-a este încă oficial şeful statului australian, dar jumătate dintre australieni sunt, potrivit ultimelor sondaje, în favoarea unei rupturi a legăturilor cu Londra şi apariţia unei republici.

Puterea coroanei britanice în Australia este simbolică în mare parte. Regina Elizabeta se bucură de o mare popularitate printre australieni, dar în ochii unora, monarhia nu este decât relicva anacronică a regimului colonial britanic. Cu toate acestea, Harry şi Meghan au fost primiţi cu căldură în Australia.

 

COMMENTS

DISQUS: 0