Proconsul, avanpremiera unui concert cu sala în picioare

Proconsul, avanpremiera unui concert cu sala în picioare

Will Smith a sărit din elicopter cu coardă de ziua lui
Julia Roberts, în negocieri pentru un rol într-un nou serial
Vedete și femei de afaceri, premiate la Celebrity Awards Successful Women
Actriţa Meg Ryan s-a logodit
Pamela Anderson s-a despărţit de fotbalistul Adil Rami

Proconsul pregătește mega spectacolul de la Circul Mertopolitan București printr-o petrecere privată. Concertul extraordinar din 14 mai va avea avanpremiera cu două luni înainte, pe 14 martie, la Aristocrat Events Hall, cu începere de la orele 19.30. Membrii formației îi invită pe cei apropiați sufletului lor să asculte cele mai bune piese ale trupei.

Se împlinesc 20 de ani de când Proconsul a urcat pe scenă. În tot acest timp, băieții au cântat pentru fanii lor piese pe care nu ai cum să le uiți. Ca un preambul al concertului din 14 mai, formația pregătește o petrecere privată, peste doar câteva zile. Tot acum trupa va celebra și cei 20 de ani de activitate muzicală, prin evenimentul, denumit sugestiv „20 de ani de balade pentru tine”.

 

Băieții se descriu ca o trupă ce a fost, este și va rămâne surprinzătoare. Muzicieni de excepție, perfect ”alipiți sufletește”, ”polițiști de investigații” ai secretelor feminine, se cupidonează de 20 de ani să cânte despre dragoste așa cum simt ei.

Ne-au spus tuturor că trăim într-o lume mult prea grăbită ce uită că teii înfloresc o singură dată pe an, așa cum uită prima zăpadă și ultima dragoste, nu invers! Poate fi obositor să iubești cu sau fără noroc? La această întrebare încearcă un răspuns, cei de la Proconsul, marți, 14 mai 2019 ora 19:30 la Circul Metropolitan București și în avanpremieră, joi (14 martie)  la Aristocrat Events Hall.

 

Se anunță a fi un concert pentru cel puțin două generații de îndrăgostiți fără frontiere. Biletele au fost puse în vânzare online pe www.myticket. și www.entertix.ro.

 

COMMENTS

DISQUS: 0

Apasa butonul LIKE pentru a fi la curent cu noutatile