Proconsul, concert pentru două generații de îndrăgostiți

Proconsul, concert pentru două generații de îndrăgostiți

Charlie Sheen nu mai bea şi nu se mai droghează de un an
Cel mai ravnit barbat din Turcia planuieste sa se intoarca in Romania
Harry a ajuns la o înțelegere cu Regina!
Ce nume a primit al patrulea copil al lui Kim Kardashian
Alain Delon revine pe marele ecran după 10 ani de absenţă

Se anunță un concert cu sala în picioare. Proconsul va susține un mega spectacol la Circul Mertopolitan București, pe 14 mai, cu începere de la ora 19.30. Biletele se găsesc pe www.myticket.roși www.entertix.ro.

Parcă mai ieri trupa Proconsul a urcat pe scenă, dar se fapt în realitate sunt 20 de ani de atunci, 20 de ani de balade, pe care trupa îi sărbătorește printr-un concert extraordinar pe scena Circului Metropolitan. Băieții se descriu ca o trupă ce a fost, este și va rămâne surprinzătoare. Muzicieni de excepție, perfect ”alipiți sufletește”, ”polițiști de investigații” ai secretelor feminine, se cupidonează de 20 de ani să cânte despre dragoste așa cum simt ei.

Ne-au spus tuturor că trăim într-o lume mult prea grăbită ce uită că teii înfloresc o singură dată pe an, așa cum uită prima zăpadă și ultima dragoste, nu invers! Poate fi obositor să iubești cu sau fără noroc? La această întrebare încearcă un răspuns, cei de la Proconsul, marți, 14 mai 2019 ora 19:30 la Circul Metropolitan București.

Va fi un concert pentru cel puțin două generații de îndrăgostiți fără frontiere. Biletele au fost puse în vânzare online pe www.myticket.roși www.entertix.ro.

COMMENTS

DISQUS: 0