Proconsul, în prima seară de gală la Cerbul de Aur 2018

Proconsul, în prima seară de gală la Cerbul de Aur 2018

Artişti români care au intrat în istoria Festivalului Cerbul de Aur revin pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov.

Proconsul, prima formație care a câștigat Cerbul de aur

Ediția Cerbului de Aur din 2000 a fost câştigată de Proconsul, cu melodia „Cerul”, piesa fiind declarată printre cele mai frumoase 15 melodii compuse vreodată în România. Fericirea acelui moment va fi trăită de trupă printr-un remember ce va avea loc în prima seară de gală, din 29 august.

Formaţia este singura trupă care a reuşit să ia marele trofeu, ceea ce îi face şi mai mândri pe artiştii noştri. „Ne întoarcem cu emoţie la Braşov. Ne bucurăm, enorm că vom fi alături de ceilalţi laureaţi ai festivalului în prima seară de gală. Va fi un spectacol magic pe care îl vom oferi din suflet fanilor noştri”, au spus băieţii de la Proconsul.

Trupa este prima formație din România care a câștigat marele trofeu din 2000 și care s-a bucurat ulterior de un succes răsunător cu piesele „Cerul”, „Pentru tine”, „Un om mai bun”.

Evenimentul, ce marchează 50 de ani de la prima ediţie, se va deschide cu o seară de gală care le este dedicată, potrivit TVR. Prima seară a evenimentului este o sărbătoare a laureaţilor festivalului, de la Luminiţa Dobrescu, primul artist român care a câştigat marele trofeu, la Paula Seling, Monica Anghel, Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Laurenţiu Cazan, Nico, Doru Tufiş, Proconsul, Ovi, Luminiţa Anghel, Narcisa Suciu şi Răzvan Krivach.

Publicul din Piaţa Sfatului şi telespectatorii TVR se vor reîntâlni cu piesele rămase în memoria festivalului, organizatorii pregătind un potpuriu cu melodiile care le-au adus artiştilor premii: „Say something”, „Dau viaţa mea pentru o iubire”, „Cerul”, „Of, inimioară”, „Spune-mi”, „Inimă, nu fi de piatră”, „Je t’aime”, „Noapte caldă” ş.a.m.d.

COMMENTS

DISQUS: 0