Proconsul, în turneu prin țară până la sfârșitul lunii

Proconsul, în turneu prin țară până la sfârșitul lunii

Doctor estetician Calin Dobos-Interviu
Se pun în vânzare primele abonamente la Neversea 2019
Transfăgărăşanul, în top 10 cele mai spectaculoase drumuri
ANAF avertizează că nu transmite SMS-uri contribuabililor
Campania umanitara “Dar din suflet pentru un zambet”
Ultima lună de vară va fi una cu adevărat fierbinte din punct de vedere al evenimentelor artistice. Trupa Proconsul continuă seria de concerte din turneul „Dacă cerul ar putea”, iar la finele lunii va urca pe scena Cerbului de Aur de la Brașov.
Băieții au mai cântat în orașul de sub Tâmpa, la 11 august și revin cu aceeași emoție și în mai puțin de trei săptămâni.

Orașele în care va cânta Proconsul

Până la Cerbul de Aur, fanii Proconsul îi pot vedea performând la Galați (15 august), București (17 august), Târgu Mureș (18 august), Bacău (19 august), Tazlău (19 august), Arad (25 august). Din 29 august, băieții se vor afla la Brașov, în prima seară de gală a Cerbului de Aur, după care își vor continua turneul cu câteva spectacole pe litoral. Astfel, la
30 august, la Jupiter, Proconsul urcă pe scenă la Teatrul de vara, iar la 31 august, băieții au concert la Tulcea. În prima zi de toamnă calendaristică, formația va susține un spectacol lângă Oradea.

Proconsul, la Cerbul de Aur 2018

Editia Cerbului de Aur din 2000 a fost câştigată de Proconsul, cu melodia „Cerul”, piesa fiind declarată printre cele mai frumoase 15 melodii compuse vreodată în România. „Ne întoarcem cu emoţie la Braşov. Ne bucurăm, enorm că vom fi alături de ceilalţi laureaţi ai festivalului în prima seară de gală. Va fi un spectacol magic pe care îl vom oferi din suflet fanilor noştri”, au spus băieţii de la Proconsul.

Artişti români care au intrat în istoria Festivalului Cerbul de Aur revin pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov. Evenimentul, ce marchează 50 de ani de la prima ediţie, se va deschide cu o seară de gală (29 august) care le este dedicată, potrivit TVR. Prima seară a evenimentului este o sărbătoare a laureaţilor festivalului, de la Luminiţa Dobrescu, primul artist român care a câştigat marele trofeu, la Paula Seling, Monica Anghel, Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Laurenţiu Cazan, Nico, Doru Tufiş, Proconsul, Ovi, Luminiţa Anghel, Narcisa Suciu şi Răzvan Krivach.

Publicul din Piaţa Sfatului şi telespectatorii TVR se vor reîntâlni cu piesele rămase în memoria festivalului, organizatorii pregătind un potpuriu cu melodiile care le-au adus artiştilor premii: „Say something”, „Dau viaţa mea pentru o iubire”, „Cerul”, „Of, inimioară”, „Spune-mi”, „Inimă, nu fi de piatră”, „Je t’aime”, „Noapte caldă”.

 

COMMENTS

DISQUS: 0