Propuneri de cadouri pentru Ziua Femeii de la artista Sayra

Propuneri de cadouri pentru Ziua Femeii de la artista Sayra

Primăvara este aici și odată cu ea a venit și acel moment special din an când sărbătorim femeile din viața noastră, acele femei care ne aduc în suflet și în viață bucurie, iubire și căldură. Indiferent că vorbim despre mama noastră, sora noastră, bunica, mătușa sau o bună prietenă, în România, pe 8 Martie nu sărbătorim doar Ziua Internațională a Femeilor, dar și Ziua Mamei, un prilej cu atât mai important de a ne arăta recunoștința pentru ele.

„Pentru a te ajuta să îți faci cunoscută admirația pentru femeile din viața ta, îți propun mai multe sugestii de cadouri și mici răsfățuri: florile sunt alegerea cea mai potrivită, fie că vorbim de un buchet sau de un aranjament floral, femeia specială din viața ta va păstra această amintire în suflet. Dacă preferi altceva decât flori, parfumurile sau bijuteriile sar în ajutorul tău, fiind prietene de nădejde și niște accesorii indispensabile care vin în completarea stilurilor vestimentare alese. Să nu uităm nici de cosmetice, opțiunile variind de la uleiuri de corp, creme pentru față, sau parfumuri, acestea cu siguranță vor amplifica frumusețea și feminitatea celei de lângă noi”, ne-a declarat frumoasa brunetă Sayra.

Desigur poți fi creativ și să îți pui propria amprentă în cadou, elaborându-l chiar tu sau de ce nu, oferă-i posibilitatea de a-și alege cadoul singură, pentru un răsfăț suprem. O sesiune la spa sau un city break sunt câteva dintre alegerile de top pentru această zi specială, oferindu-ți relaxare și evadare de stresul din viața cotidiană.

Și nu uita, frumusețea începe în primul rând cu tine, răsfață-te și oferă-ți bine meritata porție de atenție pe care o meriți, alături de cei dragi ție, este și îndemnul Saryei.

Sayra are 21 de ani și este studentă la Facultatea de Design Vestimentar din Marbella, Spania. Și-a dorit să se exprime prin artă încă de la o vârstă fragedă, iar acum cochetează cu ambele laturi artistice: muzica și designul vestimentar. Pe lângă faptul că Sayra are o voce minunată, ea a trecut și la statutul de compozitor. Sayra este un nume despre care vom auzi de acum încolo, o voce fermecătoare ce posedă o frumusețe ispititoare, având origini italiene.

Urmărește-o pe Sayra pe platformele de socializare pentru a fi la zi cu noutățile:

 

COMMENTS

DISQUS: 0