Propunerile marca Dulcinella pentru masa de Revelion. Cum trebuia să îndulciți petrecerea dintre ani?

Propunerile marca Dulcinella pentru masa de Revelion. Cum trebuia să îndulciți petrecerea dintre ani?

Prinși cu atâtea pregătiri noi de sărbătoare, după un Crăciun îndestulat, nu ar fi trebuit să uitați să treceți pe listă și dulciurile care au tronat pe masa de Revelion. Dacă nu ați avut vremea necesară să le preparați chiar voi, acasă, puteați apela simplu la ajutorul vostru de nădejde, care s-a aflat la datorie și în aceste zile: Dulcinella!

Cofetarii pricepuți ai celui mai mare lanț de cofetării artizanale de peste Prut, cu zeci de locații și în România, vin cu ideea salvatoare: nu vă mulțumiți doar cu tradiționalele prăjituri în noaptea dintre ani. Optați pentru un tort decorat spectaculos, cu gust de „acasă”, care va face deliciul invitaților, la o petrecere de neuitat!

 

TRECEȚI ÎN 2022 PE NOTELE DULCI-ACRIȘOARE… ALE LUI „SMÂNTÂNEL”!

Pentru că un tort deosebit presupune un gust delicios și un decor atent lucrat, artizanii Dulcinella au propus tortul Smântânel, ca să fiți siguri că i-ați impresionat pe toți cei care v-au  călcat pragul la petrecerea de Revelion.

Felul în care arată poate fi ales chiar de voi sau poate prinde contur din imaginația cofetarilor Dulcinella. Indiferent pentru care dintre cele două variante optați, fiți siguri că rezultatul vă va depăși așteptările.

În forma propusă de Dulcinella, deliciul a căpătat contur din elemente de sărbătoare, în nuanțe de roz pudră, alb și auriu la exterior. La interior, Smântânel promite să vă impresioneze o dată în plus, cu gustul său savuros: smântâna catifelată, aroma cremei din unt de cacao și vișinele parfumate fac echipa ideală, pentru ca voi să vă bucurați de un deliciu dulce-acrișor perfect.

 

CIOCOLATĂ DIN BELUȘUG, PENTRU UN 2022 DE VIS

Dacă, din contră, preferați un dulce… foarte dulce, atunci este cazul să vă orientați către un desert care prinde gust cu ajutorul ciocolatei, o aromă clasică de sărbătoare, pe care artizanii Dulcinella s-au gândit să o combine cu un decor în două variante: unul, pe nuanțe de roșu, ca să intrați în 2022 înconjurați de noroc, așa cum spune tradiția, altul, în eleganta combinație de alb cu bleumarin și cu un strop de auriu, ambele cu elemente decorative specifice acestei perioade festive.

 

Dacă vreți să optați și pentru alte delicii pentru petrecere, experții în gusturi delicioase de la Dulcinella vă așteaptă în zecile de locații din România, ca să alegeți împreună din gama variată de produse ceea ce vă place mai mult!

Dulcinella a încheiat 2021 cu multe realizări mărețe. A fost anul în care brand-ul de peste Prut a reușit să inaugureze 21 de magazine, de la Dorohoi și până la București, să deschidă ușile unui nou atelier de cofetărie la Piatra Neamț, să adauge în vânzare peste 10 produse noi, dar și să integreze în gama de delicii gusturi din zonele în care a deschis magazine și care au pus bazele unor noi idei pe care o să le puteți… degusta în 2022!

Cu o istorie de peste 15 ani în patiserie, cofetărie și ciocolaterie, Dulcinella își propune să vă facă viața un pic mai dulce, zi de zi! Ca să fiți la curent cu noutățile din universul Dulcinella, vă invităm pe site-ul oficial: www.dulcinella.ro, dar și pe paginile de socializare: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/, https://www.instagram.com/dulcinella.ro/

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0