R. Kelly scapă de închisoare cu un milion de dolari

R. Kelly scapă de închisoare cu un milion de dolari

Cântăreţul R&B R. Kelly a fost învinuit de abuz sexual. Zece capete de acuzare au fost formulate pe numele lui. După ce s-a predat poliţiei din Chicago, un judecător a stabilit cauţiunea de 1 milion de dolari, potrivit Variety.

Este vorba despre patru victime, dintre care trei, minore, şi de incidente care au avut loc între 1998 şi 2010. Prima înfăţişare în faţa tribunalului este programată pentru 8 martie.

Primele acuzaţii la adresa lui R. Kelly au apărut în urmă cu mai mult de două decenii. În anii 2000, el a fost acuzat de pornografie infantilă. În 2008, a fost achitat, după ce femeia în cauză a refuzat să mai depună plângere.

R. Kelly, acuzat că ar fi ținut femei captive

În 1995, când avea 27 de ani, a fost căsătorit pentru scurt timp cu Aaliyah, care avea vârsta de 15 ani la acel moment. Un apropiat a declarat în documentar că a falsificat data de naştere a regretatei cântăreţe pe certificatul de căsătorie, ca ea să pară majoră. Anul trecut, au apărut informaţii că R. Kely a ţinut captive femei în ceea ce a fost numit un „cult sexual”.

Documentarul „Surviving R. Kelly”, lansată în luna ianuarie, face numeroase dezvăluiri, iar în urma difuzării de Lifetime mai multe femei au povestit incidente care l-au avut protagonist. Lady Gaga a spus că nu va mai colabora cu el și nici compania Sony.

Avocatul lui R. Kelly, care a negat mereu acuzaţiile, este de părere că toate aceste femei mint şi că va reuşi să demonstreze asta.

COMMENTS

DISQUS: 0