Rafael Nadal se însoară în octombrie cu Mery Perelló

Rafael Nadal se însoară în octombrie cu Mery Perelló

Tenismanul spaniol Rafael Nadal se va căsători în luna octombrie, la Mallorca, cu Mery Perelló, iubita lui de peste un deceniu. Potrivit publicaţiei „Hola”, Nadal şi Mery s-au logodit în mai 2018 la Roma, însă au păstrat un secret absolut în privinţa acestui eveniment.

Nadal şi Mery sunt împreună de 14 ani. Rafael Nadal are 32 de ani, iar Maria Francisca Perello „Mery” are 30 de ani şi lucrează în asigurări.

Nadal este locul 2 ATP

Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, l-a învins, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, 6-0, pe grecul Stefanos Tsitsipas, locul 15 ATP, calificându-se în finala Australian Open, pe care din păcate a piedut-o în fața lui Novak Djokovic. Spaniolul a spus că a trecut printr-o perioadă foarte grea pe finalul anului trecut și că abia la Melbourne a început din nou să fie competitiv.”Au fost două săptămâni emoționante, chiar dacă nu a fost astăzi cea mai bună zi a mea. Am jucat împotriva celui mai bun din lume, care a jucat mult mai bine ca mine. Am trecut prin momente grele în ultimul an, nu am putut juca la multe turnee, a trebuit să mă retrag chiar și de aici anul trecut.

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0