Rami Malek a refuzat să joace rolul unui terorist în „Bond 25”

Rami Malek a refuzat să joace rolul unui terorist în „Bond 25”

Actorul Rami Malek, premiat anul acesta cu Oscar pentru interpretarea din „Bohemian Rhapsody”, a dezvăluit că a negociat un rol în Bond 25. El a insistat ca personajul său să nu fie un terorist vorbitor de arabă sau un răufăcător care se foloseşte de religie pentru a-şi justifica crimele.

Lungmetrajul, care nu a primit încă un titlu oficial, este regizat de Cary Joji Fukunaga, iar din distribuţie fac parte Daniel Craig, Rami Malek, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris şi Ralph Fiennes.

Ce a spus Rami Malek despre personajul său

Malek a declarat pentru The Mirror: „Este un personaj minunat şi sunt foarte încântat. Dar a fost un lucru pe care l-am discutat cu Cary Fukunaga. I-am spus: «Nu îl putem identifica cu niciun act de terorism care reflectă o ideologie sau religie. Nu este ceva ce aş face, aşadar, dacă din acest motiv sunt alegerea voastră, mă puteţi exclude». Dar clar nu asta era viziunea lui. Aşa că este un alt gen de terorist”.

Actorul de origine egipteană a spus că background-ul lui etnic şi faptul că este conştient că este importantă o reprezentare pozitivă l-au făcut să ia această decizie.

„Este materialul din care sunt făcut”, a afirmat el. „Sunt egiptean. Am crescut ascultând muzică egipteană. L-am iubit pe Omar Sharif. Aceştia sunt oamenii mei. Mă simt atât de legat de cultura şi oamenii care sunt acolo”. Filmul este programat să fie lansat în cinematografe pe 8 aprilie 2020.

COMMENTS

DISQUS: 0