Răzvan Dincă, antreprenorul din spatele WorldVentures, premiat în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Bărbați de Succes”

Răzvan Dincă, antreprenorul din spatele WorldVentures, premiat în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Bărbați de Succes”

Cea de-a treia ediţie a Galei I Success „Celebrity Awards – Bărbați de success” a avut loc luni, 18 noiembrie, la Aristocrat Events Hall. În cadrul evenimentului sunt recunoscute meritele unor personalități din diferite domenii de activitate: televiziune, business, arhitectură, muzică sau medicină. De acastă dată, au fost acordate peste 20 de premii, iar Răzvan Dincă, Marketing Director WorldVentures, a fost nominalizat și premiat.

Este un antreprenor de succes, un lider și un speaker motivațional, aflat în plină ascensiune pe scara profesională, dar și un spirit liber și creativ. ÎI place să călătorească, să descopere noi destinații de vis și să le împărtășească și celorlalți despre locurile pe care mulți le văd doar în paginile unor reviste de profil ori în filme și pe internet. Numele său este Răzvan Dincă, partenerul Getei Voinea și Marketing Director WorldVentures.

RAZVAN DINCA

Înființată în 2005 de Wayne Nugent, WorldVentures este o companie de vânzări directe a unor abonamente de vacanțe care le oferă membrilor săi pachete de călătorii denumite DreamTrips-uri, dar și posibilitatea dezvoltării unei afaceri prin promovarea serviciilor de care beneficiază. Totodată, compania reprezintă un mijloc important de dezvoltare a turismului local, căci membrii WorldVentures au acces la destinații internaționale exclusive, dar pot explora și România. Cine nu și-ar dori să viziteze tot mai multe destinații și mai ales, să aibă și câștiguri materiale, transformând munca într-o frumoasă călătorie?

Răzvan este un exemplu de ambiție, perseverență și un bărbat de succes care și-a transformat visul în realitate și îl fructifică în fiecare zi, iar planurile sale pentru 2020 se anunță a fi tot mai interesante.

Printre premianții Galei se numără: dr. Călin Doboș, medic specialist chirurgie estetică; dr. Tarek Nazer; medic specialist Ortopedie-Traumatologie; avocatul Eugen Constantin Vidineac; compozitorul și cântărețul Marius Moga; Sebastian Dobrincu; Florian Rus; Aurelian Temișan; prezentatorul TV Dan Negru; omul de afaceri Bogdan Petrilă; omul de afaceri Alex Pintilie; cântărețul de muzică populară Florin Grigore; arhitecții Andrei Răzvan Marica și Flavius Florin Ciocoiu de la Einn Studio; omul de afaceri Ziad Dannawi; Alexandru Răducanu; prezentatorul TV Cosmin Cernat; realizatorul TV Cristian Brancu; Dan Helciug și trupa Proconsul.

Gala I Success Celebrity Awards „Bărbați de succes” organizată de Flavia Covaciu și Oana Irimia

“Ne-am dorit să scoatem în evidență barbatii de succes din România, iar poveștile lor să fie auzite și transmise și celorlalți. Promovăm puterea exemplului în toate edițiile I Success Awards și vrem să adunăm laolaltă oameni excepționali într-un cadru de networking exclusivist”, au declarat antreprenoarele Flavia Covaciu și Oana Irimia, organizatoarele evenimentului.

Oana Irimia și Flavia Covaciu

COMMENTS

DISQUS: 0