Redescoperă-te pe tine. Înfruntă-ți temerile. Sfaturile lui Carmen Barcan

Redescoperă-te pe tine. Înfruntă-ți temerile.  Sfaturile lui Carmen Barcan

Pentru majoritatea oamenilor, teama se instalează odată cu nesiguranța din viața noastră și este ca o pată care întunecă tot ce e bun. Acest sentiment este resimțit precum un zid și ne oprește din a merge mai departe. Cum putem învăța să-l escaladăm și să lăsăm în spate toate grijile care ne trag în jos? Fie că ne temem de ceea ce cred alții despre noi, de aspectul fizic ori de capacitățile organizatorice, temerea poate fi depășită prin dezvoltarea încrederii în sine sau a criticilor primite în ceva constructiv și benefic.

 

Teama este mult mai gravă decât îngrijorarea care, adesea apare întâmplător în viața noastră. Teama domină viața multora dintre noi: teama de boli, teama de a ne pierde locul de muncă, teama de a vorbi în public sau teama de a pierde bani. Sunt unii oameni care trăiesc într-o teamă permanentă și nu știu cum să o depășească. Atunci când mintea începe să construiască scenarii negative în care apar anticipări despre eșec, se naște o emoție numită frică. Aceasta înăbușă aproape orice calitate umană: curaj, ambiție, genialitate, individualitate, devenind o piedică permanentă.

Care este sfatul terapeutului Carmen Barcan?

„Să nu te îndoieşti niciodată de impactul tău asupra lumii, fiecare dintre noi putem cultiva o viziune nouă asupra vieţii şi suntem deopotrivă capabili să ne aducem această contribuţie firească, fie că este una măreaţă sau una măruntă; fiecare are rolul său în final. Trăieşte misterul începând să percepi ceea ce scapă privirii unui ochi obişnuit. Iubeşte cerul, luna, soarele, pădurile şi animalele. Iubeşte copiii şi bătrânii, căci toate acestea vor fi părtaşe la această frumoasă viziune despre viaţă. Viaţa ta! Redescoperă-te pe tine!“

 

Așadar temerile pot fi învinse! Trebuie doar să uiți existența lor. Pentru că teama este doar o obișnuință mentală pe care o poți distruge prin încrederea în tine însuți, înconjurându-te de lucruri și oameni frumoși.

În cadrul galei „I Success – Femei de succes” din decembrie 2020, Carmen Barcan a primit încă un premiu pentru „Best weight loss programme and facial therapy by Carmen Barcan”.

Schimbarea începe acum!

Pentru a afla mai multe despre programul de schimbare a vieții demarat de Carmen Barcan, accesează:

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0