Regina Elisabeta a publicat pe Instagram pentru prima oară

Regina Elisabeta a publicat pe Instagram pentru prima oară

Charlie Sheen nu mai bea şi nu se mai droghează de un an
Vedete și femei de afaceri, premiate la Celebrity Awards Successful Women
Actrita din „Totul despre sex” vrea sa fie guvernatorul New York-ului
Invitați de top la nunta prinţesei Eugenie a Marii Britanii
Barbatii de succes din Romania si vedetele de la Hollywood premiate la acelasi eveniment. Afla mai mult

Febra rețelelor sociale a cuprins-o până și pe Regina Elisabeta a Marii Britanii. Regina a publicat primul său mesaj pe Instagram în timpul unei vizite la Muzeul de Ştiinţe din Londra. Acest gest vine la 43 de ani de când a trimis primul ei e-mail, anunţă CNN.

Regina a distribuit o scrisoare trimisă de matematicianul din secolul 19, Charles Babbage, către soţul Reginei Victoria, Prinţul Albert.

„Astăzi, în vizita la Muzeul Ştiinţei am dorit să găsesc o scrisoare din Arhivele Regale, redactată în 1843 şi trimisă stră-străbunicului meu, Prinţul Albert. Astăzi am avut plăcerea de a afla despre iniţiativele copiilor privind programarea şi mi se pare potrivit să public aceast mesaj pe Instagram, la Muzeul Ştiinţei, care a susţinut mereu tehnologia, inovaţia şi a inspirat viitoare generaţie de inventatori”, a scris ea pe contul oficial al Familiei Regale, care are 4,6 milioane de urmăritori, folosind un iPad. Mesajul a fost semnat „Elizabeth R.”

Reacția Muzeului Științei după mesajul Reginei Marii Britanii

„Suntem onoraţi că la deschiderea Smith Centre de la Muzeul Ştiinţei, Majestatea voastră a distribuit un mesaj pe Instagram pentru prima oară”, a scris Muzeul Ştiinţei într-un comentariu la poza Reginei.

„Suntem încântaţi că imaginea este cea a corespondenţei din Arhiva Regală între Charles Babbage şi stră-străbunicul Majestăţi voastre, Prinţul Albert, despre Difference Engine No. 1, aflat expus în galeria noastră „Making the Modern World”, a adăugat muzeul.

Regina vizita muzeul pentru a anunţa expoziţia din vară şi a inaugura un nou spaţiu denumit The Smith Centre. Familia Regală din Marea Britanie are milioane de urmăritori pe Facebook, Instagram şi Twitter.

COMMENTS

DISQUS: 0