Regina Elisabeta a publicat pe Instagram pentru prima oară

Regina Elisabeta a publicat pe Instagram pentru prima oară

Regina Paola a Belgiei a suferit un accident vascular cerebral
Ioana Ginghină: „Meseria de actriță e ca un drog”
Rihanna îşi lansează propria marcă de lux
Ariana Grande a refuzat titlul oferit de regina Marii Britanii
Meghan Markle a născut un băiețel. Ce nume va purta bebelușul regal

Febra rețelelor sociale a cuprins-o până și pe Regina Elisabeta a Marii Britanii. Regina a publicat primul său mesaj pe Instagram în timpul unei vizite la Muzeul de Ştiinţe din Londra. Acest gest vine la 43 de ani de când a trimis primul ei e-mail, anunţă CNN.

Regina a distribuit o scrisoare trimisă de matematicianul din secolul 19, Charles Babbage, către soţul Reginei Victoria, Prinţul Albert.

„Astăzi, în vizita la Muzeul Ştiinţei am dorit să găsesc o scrisoare din Arhivele Regale, redactată în 1843 şi trimisă stră-străbunicului meu, Prinţul Albert. Astăzi am avut plăcerea de a afla despre iniţiativele copiilor privind programarea şi mi se pare potrivit să public aceast mesaj pe Instagram, la Muzeul Ştiinţei, care a susţinut mereu tehnologia, inovaţia şi a inspirat viitoare generaţie de inventatori”, a scris ea pe contul oficial al Familiei Regale, care are 4,6 milioane de urmăritori, folosind un iPad. Mesajul a fost semnat „Elizabeth R.”

Reacția Muzeului Științei după mesajul Reginei Marii Britanii

„Suntem onoraţi că la deschiderea Smith Centre de la Muzeul Ştiinţei, Majestatea voastră a distribuit un mesaj pe Instagram pentru prima oară”, a scris Muzeul Ştiinţei într-un comentariu la poza Reginei.

„Suntem încântaţi că imaginea este cea a corespondenţei din Arhiva Regală între Charles Babbage şi stră-străbunicul Majestăţi voastre, Prinţul Albert, despre Difference Engine No. 1, aflat expus în galeria noastră „Making the Modern World”, a adăugat muzeul.

Regina vizita muzeul pentru a anunţa expoziţia din vară şi a inaugura un nou spaţiu denumit The Smith Centre. Familia Regală din Marea Britanie are milioane de urmăritori pe Facebook, Instagram şi Twitter.

COMMENTS

DISQUS: 0

Apasa butonul LIKE pentru a fi la curent cu noutatile