Restaurant Asiatic si secretele gastronomiei

Restaurant Asiatic si secretele gastronomiei

Restaurant Asiatic si secretele gastronomiei asiatice!

Elixirul vieții veșnice a reprezentat întotdeauna o dorință a omului. Această idee a obsedat de-a lungul timpului numeroși oameni de știință, care în cele din urmă au cedat în fața trecerii timpului.

Chiar dacă secretul vieții veșnice nu a fost niciodată descoperit, există un loc în China unde oamenii par să sfideze legile biologice. Locuitorii insulei tropicale Hainan sunt cei mai longevivi oameni de pe Terra. Acest aspect a ridicat numeroase semne de întrebare în rândul specialiștilor, care au încercat să deslușească misterul.

Conform rapoartelor oficiale, dintre cei peste 500.000 de locuitori, peste jumătate dintre ei au reușit să depășească vârsta de 110 ani și alții 200, vârsta de 110 ani. Aceștia au fost încadrați în schema enigmelor pentru că nimeni nu poate explica, din punct de vedere biologic, motivul pentru care acești oameni trăiesc atât de mult.

Cu toate acestea, există numeroase presupuneri care motivează durata mare de viață. În primul rând alimentația, care se bazează pe numeroase plante care cresc pe insula în cauză. Specialiștii au mai semnalat și faptul că tradițiile, dar și viața lină și fără prea multe griji sunt alte aspecte care prelungesc decisiv viața.

 

13244788_1158278057537468_3198247940059083113_n

Respectul pentru o viață de familie ordonată reprezintă un alt factor important. Clima tropicală, cu o temperatură medie anuală de 23 de grade Celsius, la care se adaugă faptul că ocupația de bază este agricultura sunt de asemenea alți factori care par să-i transforme pe locuitorii din Hainan în superoameni.

Restaurat Asiatic si secretele gastronomiei asiatice

restaurant asiatic

Pe de altă parte, localnicii susțin că dieta lor zilnică este diversificată. Ei mănâncă legume și fructe din belşug, dar consumă și o băutură alcoolică preparată pe baza sucului nucilor de cocos. Confortul nu este punctul forte al acestei comunități. Superoamenii nu și-au făcut un scop în viață din a acumula cât mai multe bunuri sau bogății. S-au mulțumit cu o casă din lemn, un pat, o masă și câteva scaune pentru zilele în care musafirii le calcă casa. Viața simplă pare a fi cheia spre fericire, dar și spre o viață extrem de lungă, cheie cu care, oricine dintre noi, poate deschide ușa unei vieți în adevăratul ei sens.

Restaurant Asiatic

Calea Vitan 11
Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0757 026 666
http://restaurantasiatic.ro/

COMMENTS

DISQUS: 1