Ricky Martin a publicat prima fotografie cu fiica sa Lucia

Ricky Martin a publicat prima fotografie cu fiica sa Lucia

Cântăreţul Ricky Martin a publicat pe Instagram prima fotografie cu fiica sa, născută în urmă cu şapte luni, alături de textul: „Lumina ochilor mei”.

În urmă cu şapte luni, cântăreţul a anunţat naşterea fiicei sale Lucia, dar nu a făcut publică vreo imagine.

Copilul, născut de o mamă surogat, pe lângă numele ei de familie, îl poartă şi pe acela al soţului artistului, Jwan Yosef, cu care s-a văzut timp de doi ani înainte să se căsătorească în 2018. Ricky Martin este şi tatăl gemenilor Matteo şi Valentino care s-au născut atunci când avea o relaţie cu omul de afaceri Carlos González.

Ricky Martin și-a recunoscut orientarea sexuală în 2010

Tot pe reţeaua socială, Martin a anunţat sosirea pe lume a noului membru al familiei, pe 31 decembrie 2018. „Suntem încântaţi să anunţăm că am devenit părinţii unei fetiţe frumoase şi sănătoase pe care o va chema Lucia Martin-Yosef”, a notat el.

Starul portorican, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef.

Cântăreţul a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul secundar jucat în miniseria FX „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” (2018).

viewscnt

COMMENTS

DISQUS: 0