Ricky Martin a publicat prima fotografie cu fiica sa Lucia

Ricky Martin a publicat prima fotografie cu fiica sa Lucia

Ice-T, arestat pentru că nu a plătit taxa pentru podul George Washington
Valentina Ionescu transformare incredibila dupa divort!
Francisca, tratament minim invaziv înainte de nuntă
Shakira, acuzată de evaziune fiscală
Vanessa Marquez, împușcată mortal de polițiști

Cântăreţul Ricky Martin a publicat pe Instagram prima fotografie cu fiica sa, născută în urmă cu şapte luni, alături de textul: „Lumina ochilor mei”.

În urmă cu şapte luni, cântăreţul a anunţat naşterea fiicei sale Lucia, dar nu a făcut publică vreo imagine.

Copilul, născut de o mamă surogat, pe lângă numele ei de familie, îl poartă şi pe acela al soţului artistului, Jwan Yosef, cu care s-a văzut timp de doi ani înainte să se căsătorească în 2018. Ricky Martin este şi tatăl gemenilor Matteo şi Valentino care s-au născut atunci când avea o relaţie cu omul de afaceri Carlos González.

Ricky Martin și-a recunoscut orientarea sexuală în 2010

Tot pe reţeaua socială, Martin a anunţat sosirea pe lume a noului membru al familiei, pe 31 decembrie 2018. „Suntem încântaţi să anunţăm că am devenit părinţii unei fetiţe frumoase şi sănătoase pe care o va chema Lucia Martin-Yosef”, a notat el.

Starul portorican, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef.

Cântăreţul a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul secundar jucat în miniseria FX „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” (2018).

viewscnt

COMMENTS

DISQUS: 0