Ridurile din jurul ochilor au un inamic: botoxul!

 Ridurile din jurul ochilor au un inamic: botoxul!

Dacă aţi trecut deja de vârsta de 30 de ani, cel mai probabil aţi sesizat că tenul dumnevoastră începe să fie tot mai deshidratat şi să permită apariţia ridurilor fine. Acestea sunt vizibile nu doar în zona gurii şi a gâtului, ci şi a ochilor, acolo unde pielea este mai subţire şi mai sensibilă.

Speacialiştii Beauty Art Aesthetics, o clinică de top din nordul Capitalei, vă prezintă soluţia rapidă pentru a spune adio liniilor din jurul ochilor: toxina botulinică, unul dintre cele mai populare tratamente minim invazive de înfrumuseţare.

 

 

RIDURILE DINAMICE, EFECTE SPECTACULOASE DUPĂ BOTOX

Zona ochilor este predispusă ridurilor din mai multe motive: are foarte puţine  glande sebacee, fibre de colagen şi de elastină, dar foarte mulţi muşchi, ceea ce o face extrem de solicitată la fiecare clipire. Este şi motivul pentru care îşi pierde rapid fermitatea şi elasticitatea, iar intervenţia noastră pentru a contracara aceste efecte trebuie să fie nu doar rapidă, ci şi delicată.

De-a lungul timpului, toxina botulinică şi-a arătat eficacitatea în lupta cu ridurile dinamice sau de expresie, cum sunt şi cele din jurul ochilor.

 

 

CUM ACŢIONEAZĂ TOXINA BOTULINICĂ

Toxina botulinică se foloseşte de zeci de ani în medicină. Iniţial, în ramura oftalmologiei, ulterior, în cea a frumuseţii. Practic, ea blochează o substanţă din organism responsabilă cu contracţia şi mişcarea muşchilor, forţându-i astfel… să se relaxeze. Prin urmare, nu mai are cine să producă liniile de pe chip!

Experţii Beauty Art Aesthetics spun că toxina va fi injectată direct în muşchii din jurul ochilor. Dacă va exista, disconfortul va fi minim şi va dura doar câteva secunde. Rezultatele procedurii vor fi evidente în câteva zile, însă sunt doar temporare. Pentru a le menţine trebuie să ajungeţi din nou la cabinetul esteticianului, pentru a repeta intervenţia, însă nu la intervale mai mici de trei luni. După câteva tratamente, efectul toxinei botulinice îşi va prelungi durata.

Specialiştii Beauty Art Aesthetics vin cu un sfat de preţ: ridurile sunt mai uşor de tratat în stadiu iniţial, aşadar nu trebuie să amânaţi apelarea la experţi atunci când tenul începe să vă facă probleme. Potrivit lor, toxina botulinică poate fi folosită chiar şi de la 25 de ani, în funcţie, evident, de momentul apariţiei liniilor fine.

 

 

TRATAMENT SIGUR, REZULTAT NATURAL

Tratamentul cu toxină botulinică este discret, motiv pentru care aspectul obţinut va fi unul natural. Practic, cei care nu ştiu, nici nu îşi vor da seama că aţi apelat la astfel de injecţii.

În plus, vorbim despre o intervenţie extrem de sigură, care nu lasă urme nocive asupra sănătăţii, nici pe termen mediu, nici pe termen lung, cu atât mai mult cu cât acţiunea sa este reversibilă.

Ceea ce trebuie să mai ştiţi este şi că după trecerea efectului, ridurile nu vor fi mai accentuate. Pur şi simplu, pielea revine la aspectul iniţial. Trebuie însă să apelaţi doar la specialişti, cei care cunosc nu doar tehnicile de injectare, ci şi cantitatea de substanţă de care aveţi nevoie, pentru ca rezultatul să fie unul echilibrat şi deci, plăcut.

 

Indicaţiile şi contraindicaţiile procedurii vă vor fi prezentate, pe îndelete, în cadrul unui prim consult, care este gratuit la Beauty Art Aesthetics. Îmbinând pasiunea pentru frumos, cu cele mai performante şi mai sigure dispozitive, experţii de aici vă vor garanta intervenţii sigure şi cu efecte care vă vor depăşi aşteptările.

În iulie 2021, clinica din nordul Capitalei a fost distinsă cu primul premiu internațional pentru „Excelență în frumusețe” primit în cadrul Galei I Success Awards, organizată la Cannes. Iar în luna septembrie a aceluiaşi an, managerul clinicii, Mădălina Brândușescu, a primit premiul pentru „Realizări remarcabile în domeniul medicinei estetice”, la Gala I Success Awards, de la Veneţia!

Găsiţi Beauty Art Aesthetics la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: [email protected]

 

COMMENTS

DISQUS: 0