Ridurile nazogeniene, unele dintre cele mai deranjante de pe chip. Cum scăpăm de ele?

Ridurile nazogeniene, unele dintre cele mai deranjante de pe chip. Cum scăpăm de ele?

Pentru cei mai puţin norocoşi, ridurile pot reprezenta o problemă încă de la o vârstă tânără. Printre primele care apar sunt cele din zona gurii. Dacă iniţil ele sunt evidente doar atunci când zâmbim, în timp, devin permanente. Întrebarea doamnelor este: cum scăpăm de ele? Cu ajutorul esteticienilor, desigur, care știu… să dea timpul înapoi. Doctorul Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică şi estetică, ne prezintă cum corectează şanţurile nazolabiale, simplu şi eficient, în clinica pe care a fondat-o, Be Perfect.

 

ACIDUL   HIALURONIC,   AJUTOR   ÎN   ESTOMPAREA   RIDURILOR NAZOGENIENE

După pragul de 30 de ani, pielea începe să își piardă din elasticitate, iar tonusul mușchilor feței nu mai este atât de crescut. Sunt unii dintre factorii care duc la fomarea ridurilor: “Stilul de viață, căldura excesivă, soarele, poluarea, fumatul, alcoolul, dieta bogată în grăsimi sunt doar câteva dintre obiceiurile rele. Folosirea cremelor de protecție solară, somnul și dietele sunt esențiale pentru încetinirea vitezei de îmbătrânire.” – dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

Când nu avem grijă însă să prevenim, bine ar fi să… corectăm! Ridurile nazogeniene, care unesc pomeții de colțurile gurii, sunt unele dintre cele mai deranjante, deoarece par să modifice conturul natural al feței. Pentru că dau impresia unor „șanțuri”, ne pot face să arătăm mai în vârstă decât suntem, de fapt.

Doctorul Alin Bortilini ne propune să apelăm la substanțele de umplere, care le vor șterge de pe chipul dumneavoastră. Cea mai populară în acest sens este injectarea cu acid hialuronic, care nu doar că se distribuie perfect în zona pe care o avem în vedere, dar păstrează și un efect natural al zâmbetului: „Acidul hialuronic se poate folosi pentru zona inferioară a feței și anume pentru estomparea ridurilor periorale (liniile de fumător), nazogeniene (între nas și buze), linii marionetă (ridicarea colțurilor gurii), ridurile din zona bărbiei.”- dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

Cât despre durere, nu vă faceți griji, este ca și inexistentă!

 

ÎN CE CONSTĂ PROCEDURA?

Primul pas constă într-un control, în urma căruia specialistul își va da seama exact către ce tip de acid hialuronic să se orienteze, dar și spre ce cantitate. În vreme ce ridurile superficiale au nevoie doar de un mililitru de substanță injectată, altele pot avea nevoie de mai mult, pentru a asigura un efect îndelungat.

Următorul pas este reprezentat de aplicarea unei creme cu efect anestezic, pentru ca ulterior să înceapă injectarea propriu-zisă: în puncte cheie și prin tehnici recunoscute la nivel internațional, ridurile care vă supără vor fi corectate: „Pentru a potența rezultatele, dar și pentru a-ți oferi o față luminoasă, fresh și lipsită de riduri, acidul hialuronic poate fi combinat și cu toxina botulinică, cu terapia PRP sau cu liftingul cu fire.”- dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

Procedura în sine durează cam jumătate de oră. Rezultatele încep să se vadă imediat și se vor păstra chiar și pentru un an sau mai mult, în funcție de metabolismul fiecărui pacient, dar și în funcție de acidul ales. Ulterior, dacă doriți, puteți reveni la cabinet, pentru reinjectare. Acidul hialuronic nu creează dependență, deci, contrar miturilor, pielea nu va arăta mai rău după ce efectul va trece, ci va fi exact ca înainte de injectare. Cel mai probabil însă, vă va plăcea atât de mult imaginea din oglindă, încât veți continua injectările de dragul rezultatelor.

 

 

AVANTAJELE ACIDULUI HIALURONIC

Nu degeaba acidul hialuronic a devenit una dintre cele mai iubite substanțe din industria frumuseții: conferă rapid o piele fermă, strălucitoare și hidratantă, totul fără reacții alergice. De ce? Pentru că acidul hialuronic se regăsește și în mod normal în organismul nostru, doar că, în timp, cantitatea produsă scade. Atunci este momentul potrivit să intervenim… din exterior!  Rezultatele acidului hialuronic nu sunt doar imediate, ci și reversibile, ceea ce poate reprezenta un avantaj major: dacă nu vă veți obișnui cu efectele, vor trece de la sine, după o anumită perioadă de timp.

„Procedurile injectabile cu acid hialuronic tratează ridurile din interior, făcând pielea să pară mai întinerită. În plus, ajută la menținerea sau restabilirea hidratării, conferă volum pielii și stimulează creșterea de noi celule de colagen. Cel mai des, acidul hialuronic se folosește în mărirea buzelor, în mărirea pomeților, în corectarea bărbiei, dar și în eliminarea cearcănelor.”- dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

În plus, toate aceste proceduri sunt minim invazive, deci cu rezultate imediate, dar fără timp de recuperare, ceea ce aduce un uriaș beneficiu pacientelor, care sunt scutite de perioada dificilă de refacere.

 

 

Dacă vă confruntați și dumneavoastră cu riduri de care nu mai știți cum să scăpați, răspunsul este simplu: atunci când cremele nu ajută, intră în scenă specialiștii!

Pentru a vă familiariza cu universul intervențiilor estetice, doctorul Alin Bortolini a lansat un canal special de YouTube, singurul din România unde puteți urmări, pas cu pas, cum au loc procedurile care vă pot schimba viața: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini Tot aici puteți găsi părerile pacienților, dar și sfaturi utile înainte și după intervenții.

Prin participări la stagii internaționale de pregătire pe domeniu, în țări renumite pentru rezultate excepționale, precum Brazilia și Italia, doctorul Alin Bortolini vă poate ajuta să arătați exact așa cum vă doriți.

Aveți la dispoziție numărul de telefon al clinicii Be Perfect, 0767 373 328, adresa de mail: [email protected], dar şi site-ul oficial: https://beperfect.ro/

Pe doctorul Alin Bortolini îl găsiţi pe Facebook şi pe Instagram! https://www.facebook.com/bortolini.alin https://www.instagram.com/dr.bortolini/

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0