Rinoseptoplastia te scapă de complexele nasului strâmb și a deviației de sept

Rinoseptoplastia te scapă de complexele nasului strâmb și a deviației de sept

Remodelarea nasului crește încrederea în sine, iar asta au demonstrat-o și studiile. Un nas frumos poate să fie în armonie cu fizionomia feței și să îți influențeze gradul de mulțumire pe care îl ai asupra aspectului propriu. Pentru că nasul este cel care iese în mod deosebit în evidență, chiar și o simplă modificare a acestuia poate îmbunătăți modul în care arată. Însă, dacă ai și probleme care îți afectează respirația, cu atât mai mult este nevoie de intervenția medicului chirurg.

Rinoseptoplastia este intervenția care te poate scăpa de mai multe probleme deodată. Această procedură presupune rinoplastia nasului, dar și corectarea tulburărilor de respirație date de deviația de sept și hipertrofia cornetelor nazale. Astfel, vei obține un nas perfect din punct de vedere estetic, cât și al sănătății. Dr. Alin Bortolini este un medic specialist în chirurgie plastică, iar operația ta va fi un real succes.

 

De ce apelăm la rinocorecție?

Dacă îți dorești un nas mic, finuț, fără cocoașă, cu un aspect natural și care să fie în armonie cu celelalte structuri faciale, rinocorecția poate satisface toate aceste nevoi. Această operație estetică contribuie masiv la schimbarea formei și dimensiunii nasului. Pentru multe persoane reprezintă un punct sensibil acest subiect. Însă, cu ajutorul unui chirurg experimentat, vei scăpa de toate neplăcerile aduse de imperfecțiunile acestui organ de simț.

Dr. Alin Bortolini – medic specialist în chirurgie estetică: „Remodelarea nasului este din ce în ce mai cerută de pacienți. Mulți dintre cei care vin la Be Perfect se plâng de dimensiunea, poziționarea defectuoasă, cocoașa inestetică sau de problemele respiratorii aduse de aceste imperfecțiuni. Însă, mă bucur nespus când văd fericirea pe chipul pacienților, după ce se recuperează post operator. În principiu, această intervenție chirurgicală poate fi realizată după vârsta de 16-18 ani. Este foarte benefică, deoarece aspectul vârfului nasului poate fi îmbunătățit prin ridicare și micșorare. Iar noi vom ține cont de tipul de piele, dar și de arhitectura facială a pacientului. În final, îmbinarea științei cu frumosul vor crea un rezultat de lungă durată și mult visat.”

Dr. Alin Bortolini cunoaște cele mai noi tehnici recunoscute la nivel internațional. Medicul va folosi diferite metode, în funcție de anatomia pacientului, dar și de complexitatea modificărilor dorite. Dr. Alin Bortolini este specializat în rinoplastie deschisă, cea mai completă și complexă metodă, care este folosită de cei mai buni chirurgi plasticieni din lume. Prin intermediul unei mici incizii la exterior, adică la nivelul columelei (zonei care desparte nările), se ajunge în interiorul narinelor. Și aici au loc alte mici tăieturi. Dacă se practică și micșorarea nărilor, poate fi necesară încă o incizie suplimentară, care are loc la nivelul șanțului care separă aripa nazală de restul feței.

Dr. Alin Bortolini – medic specialist în chirurgie estetică: „Cu ajutorul acestor incizii, țesuturile moi care acoperă nasul sunt ridicate cu delicatețe, iar eu pot remodela structura nasului. În funcție de necesitatea pacientului, pot fi reduse sau crescute structurile nazale prin utilizarea grefei de cartilaj recoltate din alte zone ale corpului. Iar odată ce structura de susținere a nasului este modelată și se ajunge la forma dorită, pielea și țesuturile sunt puse la loc, iar tăieturile sunt închise cu fire foarte fine. După ce trece ceva timp, nici nu se va observa că a avut loc o operație.”

 

Intervenția în cazul deviației de sept și a hipertrofiei

Rinoplastia poate fi completată de septoplastie, pentru a rezolva probleme care în timp se pot agrava și pot cauza neplăceri majore. Această intervenție ajută la îmbunătățirea funcției nasului și la scăparea problemelor de respirație, care afectează somnul sau capacitatea de a face mișcare.

Peretele intern, care împarte cele două cavități nazale se numește sept, iar acesta poate fi deviat. Procedura de îndreptare se numește septoplastie nazală. Iar structurile osoase, care sunt acoperite de membrană, pot fi și ele tratate. De obicei, problemele la ele apar din cauza alergiilor sau a sinusurilor, iar astfel, trebuie reduse la nivel inferior cornetele nazale. În urma septoplastiei vei putea să respiri cum trebuie, nu vei mai simți mirosul modificat, nu vei mai resimți senzație de presiune la nivelul frunții, dar și multe altele.

 

Află de dinainte de operație cum va arăta nasul tău

Rinoplastia poate schimba expresia facială și poate aduce rezultate uimitoare. Dacă nu ești sigur că îți dorești această modificare, clinica de frumusețe integrată, Be Perfect vine cu un beneficiu major pentru pacienții săi. În timpul unei consultații, domnul doctor Alin Bortolini poate face o simulare digitală. Împreună cu el alegeți împreună noul look și veți discuta despre tot ceea ce presupune intervenția. Tu vei vedea cum va arăta noul nas și cu siguranță o să observi proiectate rezultate de excepție. Un medic atât de comunicativ și deschis îți va răspunde tuturor întrebărilor, iar încrederea pe care o poți câștiga în el te vor face să îți dorești o asemenea intervenție, care îți va schimba viața.

Dr. Alin Bortolini – medic specialist în chirurgie estetică: „Înainte de operație voi evalua starea ta de sănătate, iar ulterior vor fi făcute analize de sânge și radiografii de piramidă nazală ori un computer tomograf. De asemenea, în cazul în care iei anticoncepționale, administrarea lor trebuie oprită cu patru sau șase săptămâni înainte de operație. Acestea pot crește riscul de formare a cheagurilor în sânge. Iar cu două săptămâni înainte nu sunt indicate nici medicamentele antiinflamatoare, deoarece acestea sporesc sângerarea.”

 

Ce trebuie să știi după operația de rinoseptoplastie

Post operator, în interiorul nasului pot fi plasate meșe sau tuburi interne, iar la exterior să fie prezente o atelă și un pansament care să susțină și să protejeze noile structuri aflate în faza inițială de vindecare. Meșele sunt scoase la o distanță de una-două zile postoperator, iar atela după 10 zile. Pentru că domnul doctor Alin Bortolini are multă grijă de pacienții săi, își dorește ca aceștia să vină la control o dată la două zile în primele două săptămâni după operație, adică până sunt scoase firele. Ulterior, pacientul trece pragul clinicii la trei, șase și douăsprezece luni. Un element foarte important, care merită menționat, este faptul că rezultatele definitive sunt văzute abia la un an de la intervenție.

De asemenea, cele mai frecvente cazuri după corecția nasului sunt vânătăile și umflăturile, iar tu nu vei simți durere, așa că acest mit este demontat. Este recomandat în primele două zile să fie folosit tratament analgezice, iar antibiotic între cinci și șapte zile.

 

 

Dacă îți dorești un nas mic, armonios și plăcut pentru fizionomia ta, domnul doctor Alin Bortolini îți stă la dispoziție la numărul de telefon 0767 373 328 sau pe adresa de mail [email protected]. Acesta poate fi regăsit și pe principalele rețele de socializare.

https://www.facebook.com/dr.bortolini/

https://www.instagram.com/dr.bortolini/

 https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

https://beperfect.ro

 

COMMENTS

DISQUS: 0