Robbie Williams concertează la Untold

Robbie Williams concertează la Untold

Adelina Pestrițu este însărcinată și se mărită
Documentar nou despre John Lennon şi Yoko Ono
Miley Cyrus s-a măritat în secret
Sfatul specialistului Elena Ciftci. Cum alegem un curs de make-up?
Actorul Vincent Cassel s-a căsătorit cu modelul Tina Kunakey

Robbie Williams, cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor Brit, concertează la ediția 2019 a Untold. Anunțul a fost făcut luni de către organizatorii festivalului de muzică.

Show-ul va dura 1 oră și 30 de minute și va însuma 50 de muzicieni și dansatori care vor fi prezenți pe scenă alături de superstarul britanic. „Suntem bucuroși că am reușit, în acest an, să aducem la Cluj cel mai tare entertainer al vremurilor noastre, dacă e să-l numesc așa, artistul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a reușit să vândă 1,6 milioane de bilete într-o singură zi.

Este un show special pentru că, anul acesta, cred că în Europa, are doar trei spectacole, iar unul este la Untold”, au transmis organizatorii.

Robbie Williams, cel mai bine v\ndut artist britanic

De altfel, Robbie Williams este artistul cel mai bine vândut din Marea Britanie, cu 75 de milioane de albume. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca „Feel”, „Angels”, „Rock DJ”, „Let Me Entertain You”, „Freedom”, “Millennium”, “She´s The One”, „Old Before I Die”, „Kids”, „Eternity”, ” Something Stupid ”, „Radio”, „Bodies” și „Candy”.

COMMENTS

DISQUS: 0