Robbie Williams poate să-și facă piscină acasă

Robbie Williams poate să-și facă piscină acasă

A câștigat dreptul la o construcție pentru care se zbate de ani buni. Cântăreţul Robbie Williams a primit, după cinci ani de conflict, undă verde pentru a-şi face planurile unei săli de gimnastică şi a unei piscine subterane, care ar putea să afecteze structura casei vecinului său, chitaristului Jimmy Page, scrie BBC.

Chitaristul formaţiei Led Zeppelin spune că se teme ca lucrările de construcţie ale piscinei ar putea fi „catastrofale” pentru reşedinţa sa Tower House. Însă planul lui Williams a primit acum aprobare condiţionată. Preşedintele consiliului din cadrul administraţiei, Quentin Marshall, le-a sugerat celor doi „să găsească o modalitate de a dialoga” în această privinţă.

Cei doi vecini celebri se ceartă de mai mult timp

Neînţelegerile dintre Page, în vârstă de 74 de ani, şi Williams, 44 de ani, au început când fostul membru al grupului Take That a cumpărat casa de lângă Page – care a aparţinut lui regizorului Michael Winner. În luna mai, Page a contestat la Kensington şi la Consiliul din Chelsea planurile de excavare care ar putea dăuna casei sale de patrimoniu în stil gotic. Reprezentanţii lui Williams au spus anterior că orice lucrări de construcţie ar intra sub incidenţa unor reglementări stricte şi orice efecte asupra proprietăţilor din împrejurimi ar fi „neglijabile”. La o altă întâlnire de marţi, Williams a primit permisiunea de a face planurile de construcţie.

În orice caz, lucrările nu vor începe până când membrii consiliului se asigură că nivelul vibraţiilor va fi monitorizat, precum şi stabilitatea solului. Ei vor discuta şi problema unei garanţii din partea lui Williams, care ar putea fi reţinută în cazul în care condiţiile ar fi încălcate sau s-ar produce pagube.

 

COMMENTS

DISQUS: 0