Robbie Williams va lansa primul său album de Crăciun

Robbie Williams va lansa primul său album de Crăciun

Marian Haiducu, vacanță de vis în Spania
Toamna plină de proiecte pentru Mirela Vaida!
Stilista lui Meghan Markle, premiată de ducesa de Sussex
Fall in line, noul single Christina Aguilera si Demi Lovato
Elena Udrea este însărcinată? Ce spune despre sarcină

Cântăreţul britanic Robbie Williams a anunţat vineri că, în noiembrie, va lansa primul său album cu cântece pentru Crăciun, potrivit Reuters. Intitulat „The Christmas Present”, alcătuit din două discuri – „Christmas Past” şi „Christmas Future” -, albumul va fi lansat pe 22 noiembrie.

Va cuprinde piese originale şi preluări, inclusiv duete cu artişti ca Bryan Adams, Rod Stewart şi Jamie Cullum, cu pugilistul Tyson Fury şi cu tatăl lui Williams, Peter Conway. „Sunt încântat peste măsură să anunţ primul meu album de Crăciun. Am făcut multe în cariera mea, iar lansarea acestui album este un alt vis devenit realitate”, a transmis Robbie Williams într-un comunicat.

Robbie Williams, a doua oară în România

Născut pe 13 februarie 1974, Robbie Williams a făcut parte din grupul „Take That” şi şi-a început cariera solo în 1996, cu un cover al piesei „Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat 12 albume de studio, cel mai recent datând din 2017, compilaţia „Under The Radar Volume 2”. Albumele lui Robbie Williams au fost vândute în peste 70 de milioane de copii. Starul britanic este căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, cu care are trei copii. El a fost  de două ori în România, ultima dată concertând la Untold, în luna august a acestui an.

COMMENTS

DISQUS: 0