Rona Hartner a descoperit „Mica Italie” in centrul Bucurestiului.

Rona Hartner a descoperit „Mica Italie” in centrul Bucurestiului.

Rona Hartner este  una dintre cele mai nonconformiste si complete artiste de la noi, inzestrata cu talent, cu voce si cu o aplecare spre tot ceea ce este profund si frumos.

Recent ea a fost surprinsa la restaurantul Trattoria Pippo’s din Herastrau. Impreuna cu prietenii, artista s-a distrat copios si a degustat delicatesele bunului ei prieten Chef Pippo. Apropiatii artistei spun ca aceasta este o clienta fidela a restaurantului deoarece a descoperit aici mancarea originala din Italia.

Rona Hartner si Chef Ipsaro Pippo

“ Daca vrei sa ai o experienta gastronomica completa inainte sa mananci trebuie sa vezi, sa mirosi, sa intelegi. La Trattoria Pippo’s noi avem retete originale la care adaugam putin din tehnica de cultura moderna: culorile, ingredientele. Lumea adora pastele, preparatele cu fructe de mare si toate deserturile italienesti. Este adevarat ca si pizza este foarte apreciata de clientii nostrii. La noi la italieni e o vorba care spune ca:  daca vrei sa intelegi ce inseamna cu adevarat o pizza, trebuie sa mergi în Napoli, orasul unde a fost inventata, sau în Roma, capitala pizeriilor si a trattoriilor. Noi garantam ca o vizita la Trattoria Pippo’s este suficienta !” a declarat Chef Bucatar Ipsaro Pippo.

Chef Bucatar Trattoria Pippo’s- Ipsaro Pippo

 

Ce mai asteptati? Faceti o rezervare!

 

Strada: Virgil Madgearu 25-27, Bucuresti.

Rezervari:0720 071 907

Facebook: https://www.facebook.com/trattoria.pippos27/

Site: http://www.trattoriapippos.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0