Rona Hartner, Lumina Scenei, Ne Părăsește la Doar 50 de Ani

Rona Hartner, Lumina Scenei, Ne Părăsește la Doar 50 de Ani

O stea a scenei românești s-a stins la doar 50 de ani, lăsând în urmă un vid imens în inimile celor care au iubit-o. Rona Hartner, sau așa cum îi plăcea să-i spună surioara sa mică, Ronel, a pierdut bătălia cu cancerul la plămâni și creier. Drumul său în această lume s-a încheiat, dar amintirea ei va rămâne veșnic luminată în inimile celor care au admirat-o.

Un Adio Plin de Durere

Sora Ronei, Rinda, a împărtășit pe rețelele de socializare un mesaj emoționant: „Surioara mea mică, cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui. O să-i lipsești fetiței tale foarte mult. O să le lipsești la toți. Stelele în cer sunt fericite că te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina în seara asta. Drum bun și luminat, Ronel.

Ultima Luptă cu Boala

Diagnosticată cu cancer la plămâni și creier, Rona Hartner a îndurat o luptă curajoasă împotriva bolii. Cu un trecut de recidive și victorii, actrița și-a continuat activitatea și pasiunea pentru artă, inspirând și luminând în ciuda provocărilor grave de sănătate.

Sursa Foto: infomusic.ro

Amintiri și Ultimul Mesaj

Într-o ultimă postare pe Instagram, Rona a împărtășit un videoclip cu valurile din Nisa, însoțit de cuvintele „Amin, Aleluia, tot ce am este de la Dumnezeu. Iisus Hristos.” O pledoarie înălțată către ceruri, oglindind poate ultimele sale sentimente și credințe înainte de a pleca.

Cu un teatru în ceruri, Rona Hartner lasă în urmă un mozaic de amintiri și un impact artistic profund. O stea strălucitoare a scenei noastre a plecat, dar lumina ei va rămâne mereu în sufletele celor care au fost atinși de talentul și grandoarea ei. Drum lin, Ronel.

COMMENTS

DISQUS: 0