Royal Palace Ballroom a devenit „Top Wedding Location”, la gala Health, Beauty and Lifestyle

Royal Palace Ballroom a devenit „Top Wedding Location”, la gala Health, Beauty and Lifestyle

Health, Beauty and Lifestyle, evenimentul cu tradiţie marca I Success, care premiază realizările notabile din mediul antreprenorial, şi-a desemnat câştigătorii, în cadrul primei gale din anul 2024! Printre premiaţi se numără şi unul dintre cele mai exclusiviste saloane de evenimente, Royal Palace Ballroom, care a şi găzduit gala, şi care a fost numit Top Wedding Location, graţie petrecerilor de succes organizate acolo în cei trei ani de existenţă în industrie.

Royal Palace Ballroom, gazda galei Health, Beauty and Lifestyle, premiată pentru evenimentele impecabile

          Cel mai exclusivit spaţiu de evenimente din nordul Capitalei a fost  recompensat cu trofeul Top Wedding Location”, în cadrul evenimentului de prestigiu Health, Beauty and Lifestyle, gală care a avut loc pe data de 19 martie 2024, chiar în salonul premiat.

O onoare ca şi de această dată să fim gazdele galei Health, Beauty and Lifestyle, după doi ani consecutiv, şi să fim recompensaţi, din nou, pentru eforturile pe care le depunem în direcţia organizării de evenimente. Încă de când am inaugurat salonul, în septembrie 2021, ne-am propus să transformăm în realitate visurile celor care apelează la noi. Sperăm să facem asta cu brio şi în continuare!”, declară reprezentantele localului, Ana şi Nicole Stan.

Nu este pentru prima dată când Royal Palace Ballroom este recompensată pentru succesele bifate în industria provocatoare a organizării de evenimente: în ediţia de toamnă a Health, Beauty and Lifestyle, care a avut loc în octombrie anul trecut, salonul a fost numit Locaţia de evenimente a anului 2023”.

Royal Palace Ballroom, destinaţia petrecerilor tale    

Cu un design inedit, cu candelabre din cristale de Bohemia și cu flori luxuriante, Royal Palace Ballroom este locul ideal pentru cei atenți la detalii, care își doresc ceva complet atemporal și unic. Aici au luat naştere unele dintre cele mai frumoase nunţi, majorate, botezuri sau petreceri corporate.         

Dedicarea noastră pentru a crea amintiri este motivul pentru care avem o echipă de profesioniști. Personalul nostru va da viață fiecărui aspect al evenimentului pe care clienţii noştri îl au în plan! Un rezultat excepţional este întotdeauna un efort de echipă la Royal Palace Ballroom.

(Ana şi Nicole Stan, reprezentante Royal Palace Ballroom)

Specialiştii de la Royal Palace Ballroom vă invită să descoperiţi o sală cu o capacitate de 400 de locuri şi cu grădină proprie, plus un spaţiu cu piscină, pentru evenimente indoor şi outdoor de succes. Dotat cu bucătărie proprie, acolo unde meniurile sunt pregătite de chefi cu experienţă, Royal Palace Ballroom pune la dispoziţia clienţilor pachete complete de servicii, inclusiv conceptul de Nuntă All Inclusive, într-un cadru de basm.

„Consultanții Royal Palace Ballroom vor contura distracția în jurul clienţilor. Trebuie doar să ne spuneți de ce buget dispuneți, câți invitați aveți, care este profilul lor, dar și ce muzică preferaţi, pentru ca noi să transformăm în realitate modul în care vă imaginaţi ziua.”

(Ana şi Nicole Stan, reprezentante Royal Palace Ballroom)

Premiile Health, Beauty and Lifestyle, simbol al excelenţei

Peste 50 de vedete, de specialişti şi de antreprenori s-au întâlnit pe covorul roşu, şi-au celebrat reuşitele şi au primit trofee pentru contribuţia lor în cele mai variate domenii de activitate, la gala Health, Beauty and Lifestyle, ediţia de primăvară. Premiile marca Health, Beauty and Lifestyle au devenit un simbol al excelenţei şi sunt considerate un semn al performanţei în industrie. Dincolo de recunoaşterea realizărilor, antreprenorii care sunt parte din povestea Health, Beauty and Lifestyle reuşesc să îşi extindă vizibilitatea afacerii lor, să stabilească parteneriate de afaceri solide şi chiar să apară pe micile ecrane, în cadrul unor interviuri realizate de diverse posturi de televiziune. Evenimentul este, de altfel, recunoscut de ani întregi pentru relațiile de business fructoase pe care le leagă, aducând sub același acoperiș personalităţi care împărtăşesc apetitul pentru succes.

„Prin conceptul Health, Beauty and Lifestyle, vrem să demonstrăm că frumuseţea îmbracă mai multe forme şi că poate veni din domenii diverse. Ne propunem ca şi în continuare să aducem în faţa voastră poveşti de succes, care merită promovate. Gala este o oportunitate de a onora, în fel propriu, contribuţiile remarcabile ale unor profesionişti şi branduri care aduc plus valoare imaginii ţării noastre prin activitatea desfășurată.”, declară antreprenoaele Flavia Covaciu şi Oana Irimia, creatoarele galei Health, Beauty and Lifestyle şi ale conceptului I Success,  care de 10 ani premiază excelenţa.

          Găseşti localul exclusivist Royal Palace Ballroom pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/
          Pentru informaţii suplimentare, poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau poţi scrie un mail la adresa: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0