Royal Palace Ballroom: Top trei tendinţe la nunta ta, în 2024!

Royal Palace Ballroom: Top trei tendinţe la nunta ta, în 2024!

2024 este despre impact şi tehnologie. Separat şi împreună. Dacă ai în plan o nuntă modernă, de poveste, rândurile următoare îţi sunt dedicate! Consilierii de la Royal Palace Ballroom, „Locaţia de top 2023”, potrivit Galei Health, Beauty and Lifestyle Ballroom,  au pregătit pentru tine lista celor mai hot tendinţe din industria internaţională a organizării evenimentelor. Iată tot ce trebuie să ştii, pentru o petrecere care va uimi!

Top trei tendinţe la nunta ta: aranjamente florale de impact

Aranjamentele florale sunt, an de an, supuse tendinţelor! Nu ne miră: sunt nelipsite de la orice nuntă, prin urmare, specialiştii încearcă de fiecare dată să le reinventeze, ca rezultatele să fie cât mai originale. În 2024, află că se poartă aranjamentele… de impact. Nu te grabi să te gândeşti că asta înseamnă neapărat buchete grandioase.

„În 2024, florile vor fi mai mult ca oricând în centrul atenţiei! Vorbim despre aranjamente îndrăzneţe, dramatice chiar, care atrag privirea instantaneu.  Mirii nu trebuie să se orienteze neapărat către aranjamente de dimensiuni mari, ci către acele creaţii mai deosebite, în culori vibrante, care conţin sortimente mai rare şi care pot avea, ici colo, câte un element metalic.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Florile potrivite promit să aducă nota de lux pe care orice mireasă o caută, aşadar nu te sfii să apelezi la ele: poţi să foloseşti un arc minunat făcut din flori, pe care să îl plasezi la intrarea în local, pentru o impesie fantastică încă de la primul pas!

Eucaliptul, trandafirul englezesc parfumat, alături de ilex şi de florile de călin, cunoscute şi ca Bulgăraşi de Zăpadă, ar putea fi combinaţia câştigătoare pentru evenimentul tău!

Top trei tendinţe la nunta ta: perlele, ca decor

Atemporale şi cu o strălucire aparte, perlele vor fi întotdeauna o alegere potrivită, dacă vrei să îţi accesorizezi cu mult bun gust rochia de mireasă. Dincolo de faptul că le poţi purta la gât sau în urechi ori brodate pe voalul de mireasă, perlele pot deveni parte din însăşi decorul evenimentului. Cum? În atâtea moduri, încât doar imaginaţia e limita…

„Cele mai multe mirese aleg să adauge perle în buchetul de nuntă. Trandafirii şi perlele sunt combinaţia perfectă! Dacă aveţi un colier primit de la cineva drag, pe care vreţi să îl onoraţi în mod deosebit, puteţi folosi perlele respective în decor! Veţi observa astfel că buchetul nu va mai fi doar un simplu obiect, ci va căpăta o semnificaţie aparte.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Perlele pot fi vedete şi în tortul miresei! Ne referim desigur la cele comestibile, create cu maiestrie de artizanii cofetari. Sunt acele elemente dulci, care dau un aer elegant deliciului. Un tort de nuntă rafinat poate fi ornat cu perle fine de dimensiuni mai mari, la bază, iar bile mai mici pot fi aranjate pe fiecare nivel al tortului. Ele pot veni în completarea unor decoraţiuni fine, cum ar fi flori făcute din zahăr, pe o bază albă.

Top trei tendinţe la nunta ta: experienţe inedite prin Inteligenţa Artificială

Nu mai este un secret că în 2024 tehnologia va fi prezentă tot mai mult şi în ziua cea mare a mirilor! Pe lângă faptul că Tehnologia de tip VR îi poate „transporta” la nuntă pe cei care nu vă pot fi aproape fizic la nuntă, ajutându-i să asiste din orice colţ de lume la discursuri şi chiar să fie parte din distracţia de pe ringul de dans, tehnologia promite să fie prezentă şi… altfel la evenimentul vostru!

„Mai nou, există roboţi care se asigură că ringul de dans nu rămâne gol nicio clipă pe perioada evenimentului, ceea ce înseamnă un mare câştig pentru miri. Oricine îşi doreşte ca nunta să fie memorabilă şi prilej de mare distracţie pentru toţi cei invitaţi, nu-i aşa?! Ei bine, roboţii, ca serviciu extra, îi pot ajuta pe miri ca prin tehnologie să ofere diverse informaţii invitaţilor, să îi poarte către locul alocat la masă sau să le furnizeze detalii despre meniu.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Pe tine, ce tendinţă te intrigă cel mai mult? Indiferent de răspuns, inspiraţia necesară o găseşti la consilierii Royal Palace Ballroom!

O nuntă de bun gust începe cu profesioniştii care se ocupă de organizarea ei! Pentru că vorbim despre un eveniment unic, specialiştii de la Royal Palace Ballroom îţi pun la dispoziţie o sală de 400 de locuri, dar şi servicii premium. Găseşti cea mai nouă locaţie de evenimente pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov! Ai la dispoziţie site-ul: https://royalpalaceballroom.ro/, dar şi pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/
Pentru informaţii suplimentare poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau poţi scrie un mail la adresa: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0