S-a deschis cea mai nouă asociație dentar-umanitară “Zâmbește cu mine” și are scopul de a oferi tuturor persoanelor defavorizate tratamente stomatologice gratuite

S-a deschis cea mai nouă asociație dentar-umanitară “Zâmbește cu mine” și are scopul de a oferi tuturor persoanelor defavorizate tratamente stomatologice gratuite

Anul acesta a fost inaugurată asociația dentar-umanitară „Zâmbește cu mine”. Aceasta s-a născut cu scopul de a oferi tuturor persoanelor defavorizate tratamente stomatologice gratuite. Asociația este alcătuită din medici voluntari, dar și alte persoane care sunt dispuse să ajute. Scopul nostru este să mobilizăm oamenii să se ajute reciproc, atât pentru binele semenilor, cât și pentru satisfacția personală.

Potrivit statisticilor 40% din români nu au fost niciodată la dentist, iar peste 400.000 de copii nu au pus niciodată mâna pe o periută de dinți.

Lipsa banilor pentru tratamentele costisitoare, neajunsurile celor fără posibilități, cât și frica asociată cu dentistul, sunt principalele motive pentru care oamenii nu ajung la medicul stomatolog. Prin intermediul asociației dentar-umanitară „Zâmbește cu mine”, vrem să venim în sprijinul tuturor românilor care nu își permit servicii și tratamente stomatologice.

 

Astfel următoarele categorii de persoane, vor putea aplica în cadrul asociației:

-100% gratuit pentru copii orfani.

-persoanele fără venituri doneaza 10 lei asociației și beneficiază de tot tratamentul gratuit.

-persoanele cu venituri cuprinse între 0-500 lei donează 25 % din prețul tratamentului și beneficiază de 75% gratuit.

-persoanele cu venituri între 500-1000 lei donează 50% din prețul tratamentului și beneficiază de 50% gratuit.

Toate donațiile vor intra în fondul asociației pentru a sprijini toți pacienții.

Puteti beneficia de servicii stomatologice gratuite în cadrul asociației “Zâmbește cu mine” dacă îndepliniți următoarele criterii:

-Sunteți cetățean roman;

-Aveți o adeverință de la Administrația Financiară, care să ateste veniturile lunare;

-Sunați pentru o programare;

-Împreună cu adeverința și o copie după cartea de identitate vă prezentați la sediul asociației dentar-umanitară  “Zâmbește cu mine”, când sunteti programat.

„Învață să ai mereu un zâmbet ascuns în inimă”. – Arsenie Papacioc

Ne dorim ca asociația “Zâmbește cu mine”, să fie susținută de companii private, persoane fizice și organizații care donează pentru o cauză nobilă. Nu doar companiile își pot aloca o parte din profiturile lor, chiar și oamenii obișnuiți pot dona către asociație.Încurajăm orice persoană sau companie să ni se alăture pentru diverse activități în cadrul ascociației. Orice tip de voluntariat este binevenit:voluntari medici/asisțenți, voluntari pentru prestări servicii curățenie, call center, secretariat, contabilitate, ajutor catering, diverse donații care ne-ar putea face munca mai ușoară.

În cadrul asociației vor fi tratate toate serviciile stomatologice primare (carii, extracții, infecții, chisturi, etc). Urgențele stomatologice vor avea prioritate, iar scopul nostru este ca fiecare solicitant care ne cere ajutorul, să fie tratat.

Oana Pandele, fondatorul Asociației dentar-umanitară „Zâmbește cu mine”.

Oana Pandele a înființat asociația dentar-umanitară „Zambeste cu mine”, cu scopul de a oferi tuturor persoanelor defavorizate, tratamente stomatologice. Sub sloganul ”Toți cei care cer ajutorul, trebuie vindecați!”, fiecare persoană poate contribui în sprijinul celor care au nevoie.

Pentru a sprijini financiar asociația dentar-umanitară “Zâmbește cu mine”, puteti alege sa faceti orice fel de fel de donație, în contul nostru bancar: RO48BTRLRONCSOC575646601.

COMMENTS

DISQUS: 0