S-a deschis Trattoria I Butteri, un restaurant unic in Bucuresti

S-a deschis Trattoria I Butteri, un restaurant unic in Bucuresti

Restaurant Trattoria I Butteri este un restaurant cu specific italian, deschis recent in centrul Bucurestiului.

Ideea si sursa de inspiratie este istoricul familiei. Acestia au lucrat 20 ani in Italia. Modelul este unul de restaurant de familie, in care unul gateste, celalalt se ocupa de clienti si de celelalte treburi iar copilul ajuta si el pe acolo. Toti o fac din pasiune, din vocatie, cu chemare catre universul acesta al mancarii. Trattoria I Butteri  prezinta o aventura culinara si este proiectul de suflet al fondatorilor. Filosofia restaurantului este de a oferi oaspetilor o experienta culinara autentica pe baza unor retete preparate cu ingrediente de cea mai buna calitate. Combinatia subtila de gusturi autentice, aromele ierburilor, culoarea, rafinamentul si calitatea preparatelor din farfurie arata respectul traditiilor. Preparatele sunt gatite cu voie buna iar starea de spirit se regaseste in mancare.

Serile pe terasa sunt elegante si deliciul culinar se imbina perfect cu atmosfera prietenoasa si buna dispozitie.

Invitatii care ajung la Trattoria I Butteri,  si-au exprimat parerile declarand ca s-au simtit minunat si  au fost extrem de multumiti de preparatele culinare cat si de ospitalitate. 

Cantareata de folclor, Claudia Ghitulescu s-a declarat indragostita de Trattoria I Butteri: “Locatia e superba, are multa personalitate si preparatele sunt delicioase”

Actrita Crina Matei este clienta fidela a restaurantului. “ Imi place locatia dar mai ales mancarea. Am descoperit Italia in centrul Bucurestiului.”

Si daca va imaginati ca preturile sunt pe masura, o sa va surprindem. Preturile sunt accesibile oricui iar zilnic veti gasi oferte speciale.

 

Ce mai asteptati? Faceti o rezervare!

Strada: Mihai Eminescu 188, București.

Rezervari:  0771 305 880

Facebook: https://www.facebook.com/trattoriaibutteri/

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0