S-A LANSAT COLECTIA PRIMAVARA 2021 TOMMY ICONS

S-A LANSAT COLECTIA PRIMAVARA 2021 TOMMY ICONS

Tommy Hilfiger a lansat colectia Primavara 2021 TOMMY ICONS Womenswear. Aceasta are ca sursa de inspiratie mood-ul specific cluburilor country din Palm Beach si arhitectura colorata din zona Ocean Drive, oferind pentru toti iubitorii de fashion o perspectiva eleganta si artizanala a unor piese emblematice. Colectia este disponibila in magazinele selectionate TOMMY HILFIGER.

Colectia TOMMY ICONS Primavara 2021 este conceputa printr-o atentie deosebita la detalii, aspect vizibil in siluetele reinventate, piesele din bumbac organic si detaliile artizanale, cum ar pliseurile, dungile ltha realizate din cusatura si broderia, care reusesc sa creeze un stil elegant si plin de prospetime specific design-ului clasic, feminin.

Cromatica pastelata de primavara si design-urile elegante create prin asocieri inedite de culori, inspirate de repere stilistice Art Deco, aduc un look chic, lejer, care se regaseste in Miami.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

 

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul sau este proiectarea si comercializarea de imbracaminte si imbracaminte sport de inalta calitate pentru barbati, articole de imbracaminte si imbracaminte sport pentru femei, imbracaminte pentru copii, colectii de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale si imbracaminte de casa), incaltaminte si accesorii. Prin intermediul unor parteneri licentiati, Tommy Hilfiger ofera produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, sosete, mici articole din piele, articole de uz casnic si genti de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS consta in imbracaminte din denim si incaltaminte pentru barbati si femei. Colectia este completata de o varietate mare de genti, accesorii si parfumuri.

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0