S-a lansat telefonul cu două fețe. Are un preț amețitor

S-a lansat telefonul cu două fețe. Are un preț amețitor

E bătaie mare pe inovaţie în domeniul smartphone-urilor. Producătorii vin cu idei din ce în ce mai neobişnuite doar ca să reuşească să îşi vândă produsele care şi-au atins cumva limita. Astfel s-a ajuns de la telefoane pliabile până la cele cu 16 camere foto.

O altă inovaţie le aparţine chinezilor de la Vivo care au lansat un smartphone Android dotat cu două ecrane, câte unul pe fiecare parte.

Producătorul chinez a considerat folosirea celor două ecrane ca fiind o soluţie la problema bretonului, acea bandă neagră din partea de sus a telefonului în care este integrată camera frontală, la care mai mulţi producători încearcă să renunţe.

Unele dintre telefoanele lansate anul viitor vor avea pur şi simplu o gaură în ecran special făcută pentru camera foto, însă chinezii de la Vivo au venit cu altă soluţie.

Ecran și pe față, și pe spatele mobilului

Ecranul principal acoperă aproape în întregime fața dispozitivului și nu are nici breton și nici gaură pentru cameră foto frontală pentru că nu există cameră frontală. Singura cameră, care este una duală, se află pe spatele device-ului, acolo unde se află şi cel de-al doilea ecran.

Cele două ecrane au permis implementare unui așa-zis mod oglindă: când i se face poză unei persoane, ecranul dinspre aceasta afișează ceea ce vede și fotograful pe cealaltă parte.

Smartphone-ul, cu dotări de flagship, va fi vândut începând din 29 decembrie, la un preţ de aproximativ 725 de dolari.

COMMENTS

DISQUS: 0